Gündemİlçe Haberleri

TÜİK Bölge Müdürü Rektör Oğurlu İle Bir Araya Geldi

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Balıkesir Bölge Müdürü Taner Tekeli,  Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu’yu makamında ziyaret etti.

TÜİK Bölge Müdürü Rektör Oğurlu İle Bir Araya Geldi

Tuik Bolge Muduru Rektor Ogurlu Ile Bir Araya Geldi 1
Tüi̇k Bölge Müdürü Rektör Oğurlu İle Bir Araya Geldi

Kitap Hediye Etti

Gerçekleşen ziyarette, Bölge Müdürü Taner Tekeli, Rektör Oğurlu’ya Türkiye İstatistik Kurumu tarafından hazırlanan “100 Yılın Göstergeleri” adlı kitabı hediye etti. Ziyaret sırasında TÜİK Balıkesir Bölge Müdürü Taner Tekeli, ülkenin genel istatistiklerini içeren bu kapsamlı kitabı, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu’ya takdim ederek, bilgi ve deneyim paylaşımının önemine vurgu yaptı. Ayrıca, kitabın içeriği ile ilgili bilgi veren Tekeli, Türkiye’nin son 100 yılına dair önemli göstergeleri içeren bu çalışmanın, akademisyenler ve araştırmacılar için kaynak niteliğinde olduğunu belirtti.

Rektör Oğurlu’dan Teşekkür

Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Türkiye İstatistik Kurumu’nun önemli çalışmalarına vurgu yaparak, toplumsal kalkınmada istatistik verilerinin sağlıklı bir temel oluşturduğuna dikkat çekti. Ayrıca, Balıkesir Üniversitesi olarak bu tür işbirliklerine her zaman açık olduklarını belirten Rektör Oğurlu, hediye edilen kitap için teşekkürlerini iletti.

Haber: Bülten

Rektör Oğurlu Yeşilay Gönüllüleri İle Buluştu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu