Gündemİlçe Haberleri

Rektör Oğurlu Yeşilay Gönüllüleri İle Buluştu

Yeşilay Balıkesir Şubesi tarafından düzenlenen özel bir programda, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, üniversite öğrencileri arasında faaliyet gösteren Yeşilay gönüllüleriyle bir araya geldi.

Rektör Oğurlu Yeşilay Gönüllüleri İle Buluştu

Rektor Ogurlu Yesilay Gonulluleri Ile Bulustu 2

Program, Yeşilay Balıkesir Yönetimi, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Daire Başkanı Yahya Akduman ve Yeşilay Balıkesir Şube Başkanı Mürşit Muhammed Canbulat’ın katılımıyla gerçekleşti.

Teşekkür Belgesi Takdimi

Program kapsamında, Yeşilay gönüllülerine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür belgesi takdim edildi. Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu, gönüllülere desteklerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, toplum sağlığına katkı sağlayan bu önemli çalışmaların devam etmesini vurguladı.

Katılımcılar ve Destekleyenler

Programa, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt ve Hayvancılık ve Araştırma Merkezi’nde görevli Prof. Dr. Mehmet Can Gündüz de katılım gösterdi. Bu önemli buluşma, üniversite yönetimi ile Yeşilay gönüllüleri arasında güçlü bir işbirliğini simgeledi. Yeşilay Balıkesir Şube Başkanı Mürşit Muhammed Canbulat ve Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Daire Başkanı Yahya Akduman, programın sonunda, Yeşilay’a verdiği desteklerden dolayı Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu’ya teşekkür etti.

Haber: Bülten

‘Yeşilay Elçileri’ Balıkesir Esnaflarıyla Görüşüyor

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu