İlçe HaberleriSiyaset

Balıkesir’de 13.00’da Büyük Buluşma

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün Yücel Yılmaz'ın Balıkesir için aday olduğunu açıklayacak. Bunun üzerine yarın Yücel Yılmaz için karşılama mitingi olacak.

Balıkesir’de 13.00’da Büyük Buluşma

Baskan Yilmaz Sehit Askerler Mesaj Yayimladi 1

Ali Hikmet Paşa Meyda’nında Olacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün AK Parti’nin 11 büyükşehir başkan adayını açıklayacak. Bu önemli duyuruda, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın desteklediği isimler arasında Balıkesir’in mevcut Belediye Başkanı Yücel Yılmaz da yer alacak. Bununla birlikte yarın Yücel Yılmaz’a için  Balıkesir’de karşılama yapılacak. Saat 13:00’da olacak karşılama Ali Hikmet Paşa Meyda’nında olacak.

Milletvekilli Belgin Uygurdan Kirklareli Cikarmasi 4 Jpg
Balıkesir’De 13.00’Da Büyük Buluşma

Belgin Uygur’dan Paylaşım

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı ve Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur’da karşılama mitingi ile ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Belgin Uygur paylaşımında  “Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ’ın tensipleriyle, Kuvayi Milliye şehrimiz Balıkesir’de bir kez daha tarih yazmak için, Gerçek Belediyecilik hizmetlerimizle ilimizin her köşesine hizmete devam etmek için adayımız yeniden Yücel Yılmaz. Siz değerli hemşehrilerimizi 08 Ocak Pazartesi günü saat 13.00 da Ali Hikmet Paşa meydanındaki karşılama mitingimize bekliyoruz. Türkiye Yüzyılını hep birlikte yazacağız.” ifadelerine yer verdi.

Program Detayları

13:15- Diğermen Boğazı Karşılama
13:45- Ordu Evi Önü Milli Kuvvetler Yürüyüşü
14:15- AHP Meydan
15:30-Zağnos Paşa Camii Dua
16:30- Mezarlık Ziyareti
17:00- AK Parti İl Başkanlığı

Haber Merkezi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bugün Balıkesir Adayını Açıklayacak

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu