Balıkesir Son Dakika Haberleriİlçe Haberleri

Balıkesir’de 2 Bin 291 Şahıs Sorgulandı

Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Milli güvenlik, genel sağlık ve asayiş ile kamu düzeninin sağlanması, suç veya kabahatin işlenmesinin önlenmesi için 45 ekip ve toplamda 255 personelle operasyon gerçekleştirdi.

Balıkesir’de 2 Bin 291 Şahıs Sorgulandı

Operasyon kapsamında, suç işlenme potansiyeli yüksek olan mahalleler, parklar, bahçeler, meydanlar ve umuma açık yerlerde asayiş sağlanırken, trafiğin yoğun olduğu noktalarda trafik denetimleri gerçekleştirildi. Operasyon neticesinde şu sonuçlar elde edildi:

Sorgulanan ve Yakalanan Şahıslar

Toplamda 2291 şahıs sorgulandı. 9 aranan şahıs yakalandı. Yakalanan şahıslar arasında terör örgütü propagandası yapmak, bilişim sistemleri banka veya kredi kurumlarının araç olarak kullanılması sureti ile dolandırıcılık, mal beyanında bulunmama, hırsızlık, dolandırıcılık, basit yaralama ve yoklama kaçağı suçlarından arananlar şahıslar yer alıyordu.

Denetlenen ve Kontrol Edilen Umuma Açık Yerler

Toplam 58 adet umuma açık yer kontrol edildi. Bu kontroller sırasında 2 işletmeye kapalı alanda tütün mamülleri tüketiminden dolayı, 1 işletmeye ise mesul müdür belgesi bulunmaması nedeniyle tutanak tanzim edildi.

Denetlenen Araçlar ve Yapılan Yaptırımlar

Operasyon kapsamında toplamda 405 araç kontrol edildi. Bu kontroller sonucunda 36 araca ceza yazıldı ve toplamda 204 bin 629₺ ceza kesildi. Ayrıca 5 araç trafikten men edildi.

Ele Geçirilen Suç Unsurları

Operasyon ve aramalar neticesinde 8,33 gram bonzai, 0,25 gram metamfetamin, 2 adet sentetik hap, 1 adet Sarsılmaz marka otomatik av tüfeği ve 1 adet Sarsılmaz marka çifte olarak tabir edilen av tüfeği ele geçti.

Haber: Bülten

Balıkesir’de 2 Bin 291 Şahıs Sorgulandı

Balıkesir’de Orman Suçlarına Karşı Denetim

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu