İlçe HaberleriSpor

Ayvalıkgücü Belediyespor Basketbol Takımına Coşkulu Karşılama

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin önderliğinde, Ayvalıkgücü Belediyespor basketbol takımları, sezon boyunca elde ettikleri zaferleri coşkuyla kutladı.

Ayvalıkgücü Belediyespor Basketbol Takımına Coşkulu Karşılama

Ayvalikgucu Belediyespor Basketbol Takimina Coskulu Karsilama 1

Genç Sporculara Coşkulu Karşılama

Takımların başarılarını bir arada kutlama fırsatı bulan gençler, antrenörler ve yerel yönetim temsilcileri, gecenin tadını doyasıya çıkardı. Ayvalıkgücü Belediyespor’un alt kategorilerinde yer alan U-18 Genç Erkek Basketbol Takımı Balıkesir İl üçüncüsü, U-16 Yıldız Erkek Basketbol Takımı Balıkesir İl dördüncüsü ve U-14 Küçük Erkek Basketbol Takımı ise Balıkesir İl üçünlüğü elde etti. Bu başarılarla birlikte, genç sporcuların emekleri ve antrenörlerin yönlendirmeleri takdirle karşılandı.

“Daha nice başarıları birlikte kutlamak dileğiyle”

Gecede konuşan Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, kulüpte 20. yılını dolduran Antrenör Alper Altıoğlu’nu ve gençleri tebrik ederek, “Alper Altıoğlu gibi deneyimli bir antrenörle çalışmak, gençlerimizin spor kariyerlerini şekillendirmek adına büyük bir şans. Gençlerimize ve antrenörlerimize verdikleri emeklerden dolayı minnettarız. Daha nice başarıları birlikte kutlamak dileğiyle” şeklinde konuştu.

Haber: Bülten

Bandırmaspor Maçında Düdüğü Çalacak

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu