Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Balıkesir’de Bayramda 50’nin Üzerinde Boğulma Vakası Gerçekleşti

Balıkesir’de Kurban Bayramı,  sıcak bir havada geçti. Ayrıca, dikkatsizlik sonucu yaşanan kazalar, bu bayramda yaşandı. Böylelikle, Balıkesir Büyükşehir Belediyesine ait cankurtaran ekiplerinin müdahaleleri yine can kurtardı.

333I

Çok sayıda boğulma vakasına koşan ekipler, yaklaşık 60 kişinin yaşamını kurtardı.

 

M 1

KÜÇÜK YAŞTA ÇOCUKLARINI KAYBEDENLER “AKLIMI YİTİRECEKTİM”DEDİ

Balıkesir, bayramın ilk günü acemi kasaplar ve benzeri yaralanmalarla günü geçirdi. Bayramın diğer günlerinde ise, dikkatsizlik sonucu yaralanma haberleri körfez bölgelerinden geldi. Ayrıca, deniz kenarında küçük yaştaki çocukların kaybolması ve bulunması dikkat çeken haberler oldu.

Çocuğunu kaybeden Naziye Sare “Bir an aklımı yitireceğimi düşündüm. Bacaklarım tutmadı. Öldüm ve çocuğum bulununca yaşama döndürüldüm gibi oldu” diyerek, gözyaşlarına boğuldu. (videoyu izlemek için tıklayınız.)

 

B 2

SAHİLDEKİ VATANDAŞLAR EN ÇOK BURUN KANAMASI YAŞADILAR

Balıkesir’de bayram tatilini denizde ve kanyon, dere gibi serinlik içinde geçirmek isteyenler pek çok problem yaşadı.

 

4 1

Bu problemler için burnu kanayan çocuklar, genç ve yaşlılara müdahaleler cankurtaran ekiplerince gerçekleşti. Dahası, kanyondan düşerek bacağı kırılan yada kayalıklara çarpıp burnu kanayanlarda oldu.

 

211323

Hava sıcaklığı da burun kanamalarının nedenleri arasında görüldü.

 

56

AĞAÇTAN VE KAYALIKLARDAN DÜŞENLER OLDU

Balıkesir’de merkezde yaralanmalar oldu. Bu yaralanmaların nedeni ilk gün kurban kesimi ve et doğrama işlemleri nedeniyle gerçekleşti. Ayrıca ilçelerden gelen haberlerde, bahçesindeki ağaçtan bitki ve meyve toplamaya çıkanlar ağaçtan düştü. Ciddi yaralanmaların olduğu ve sağlık ekiplerinin yetiştiği vakalar körfezdende geldi. Özellikle serinlemek için denize girenler boğulma tehlikesi atlattı. Kanyondan ayağı kayıp düşenler ve selfi çekimi yapayım derken düşen gençler büyük tehlike atlattılar.

MUHAMMED CAN AKYÜREK

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Geri bildirim: Denizde Ölümle Yüzyüze Geldi « Balıkesir Merhaba Gazetesi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu