Balıkesir Son Dakika HaberleriGündem

Balıkesir’de Engellilere Destek: İstihdam Yönlendirmeleri Başladı

İŞKUR ve Balıkesir Kent Konseyi İşbirliğiyle Engellilere Destek: Bilgilendirme ve İstihdam Yönlendirmeleri Başladı

Balıkesir’de Engellilere Destek: İstihdam Yönlendirmeleri Başladı

İŞKUR ve Balıkesir Kent Konseyi İşbirliğiyle Engellilere Destek: Bilgilendirme ve İstihdam Yönlendirmeleri Başladı.

Balıkesir Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürü Nazım Balcı, engelli vatandaşların iş bulmalarını desteklemek amacıyla İŞKUR ve Balıkesir Kent Konseyi işbirliğinde çalışmaların başlatıldığını açıkladı. İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu kararıyla alınan fonun engelli vatandaşlara tanıtılması için yapılan çalışmalarda, Balıkesir il merkezi, Bandırma ve Edremit ilçelerinde bilgilendirme toplantıları düzenlendi.

İl Müdürü Balcı, 8 Kasım 2023’te Bandırma’da, 9 Kasım 2023’te Edremit’te ve 10 Kasım 2023’te Balıkesir İl Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantılarda, özellikle kendi işini kurma konusunda İŞKUR desteklerinin tanıtımının yapıldığını belirtti. Ayrıca, Bandırma, Edremit ve Balıkesir’deki İŞKUR Hizmet Merkezleri ile İl Müdürlüğü tarafından engelli derneklerine fon ve mesleki eğitim faaliyetlerinin tanıtımının yapıldığı bilgisini paylaştı.

Balcı, İŞKUR Genel Müdürlüğü tarafından yılda iki kez ilan edilen çağrı döneminin devam ettiğini ve bu kapsamda engelli vatandaşların ve sivil toplum kuruluşlarının projelerini beklediklerini ifade etti. Şu anki çağrı döneminin 15 Aralık tarihine kadar devam edeceğini belirten Balcı, engelli vatandaşları İŞKUR’a yönlendirmenin önemine vurgu yaptı.

 

Haber Merkezi

İŞKUR Kendi İşini Kurmak İsteyen Engelli Vatandaşları Destekliyor

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu