GündemBalıkesir Son Dakika Haberleriİlçe Haberleri

Balıkesir’de Gerçekleşen Kovalamaca Aksiyon Filmlerini Aratmadı

Balıkesir’in Edremit ilçesinde polis, motosikletlileri kovaladı. Dahası, kovalamaca aksiyon filmlerini aratmadı. 

Balıkesir’de Gerçekleşen Kovalamaca Aksiyon Filmlerini Aratmadı.. Balıkesir’in Edremit ilçesinde, Motosikletli Polis Timleri Büro Amirliği ekipleri, Akçay Sarıkız Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde operasyon gerçekleştirdi. Gerçekleşen operasyonda ekipler, şüphelendikleri plakasız motosikleti durdurmak istedi.

Balıkesir'De Gerçekleşen Kovalamaca Aksiyon Filmlerini Aratmadı

Balıkesir’de Gerçekleşen Kovalamaca Aksiyon Filmlerini Aratmadı

Ekiplerin gerçekleştirdiği operasyonda, sürücü dur ikazına uymadı. Ardından, kısa süreli kovalamaca başladı. Daha sonra ekipler, D. S.(24) ve C. A. (24) isimli kişiler 331 sokak üzerinde durdurdu. İHA’nın edindiği bilgiye göre devamında ekipler, 2 kişiyi gözaltına aldı.

Balıkesir'De Gerçekleşen Kovalamaca Aksiyon Filmlerini Aratmadı

Uyuşturucu ve Para Ele Geçti

İddiaya göre, kovalamaca sırasında D. S. isimli kişi arka yolcu koltuğunda oturuyordu. Ardından, elindeki çantayı bahçelik alana doğru attığı ortaya çıktı. Ekipler, bunun üzerine bahse konu çantayı ele geçirdi. Devamında, inceleme gerçekleşti. Gerçekleşen incelemede; 2 parça halinde toplam 11.23 gram esrar maddesi olacağı tahmin edilen uyuşturucu ele geçti. İHA’nın edindiği bilgiye göre devamında ekipler, 2 bin 190 lira para olduğunun tespit etti. Son olarak, olayla ilgili araştırmanın sürdüğü bilgisi geldi.

Uyuşturucu insana ne yapıyor?

Madde kullanımı beyinde ödül yolaklarını uyarır. Madde kullanımına bağlı keyif veren ve cazip gelen etkiler beyinde ki dopamin hormonunu bozarken bozulma ile birlikte tekrar kullanımı pekiştirir. Madde kullanımı tekrarlayan kullanımlara dönüştüğünde bağımlılık yapar.

Balıkesir'De Gerçekleşen Kovalamaca Aksiyon Filmlerini Aratmadı

En tehlikeli uyuşturucu ne?

Halk arasında kristal, ateş buz, met gibi isimlerle de bilinir. Ayrıca, metamfetamin, kuvvetli bağımlılık yapıcı etkisi olan renksiz ve kokusuz bir madde. Merkezi sinir sisteminde uyarıcı etkisi olan oldukça hızlı bağımlılık yapan bir maddedir.

Bir kişinin uyuşturucu kullandığını nasıl anlarız?

Gözlerde kızarıklık ve kanlanma,
göz bebeklerinde büyüme ya da küçülme,
iştahta artma ya da azalma,
terleme, ağız kuruluğu,
kalp atışında hızlanma,
saçlarda dökülme,
kilo kaybıdır. Kişilerin uyuşturucu kullanıp kullanmadığını tespit etmek için alınan kan, idrar ve saç numunelerinde uyuşturucu testi gerçekleştirilir. Günümüzde her toplumda rastlanan uyuşturucu madde kullanımını önlemek için risk faktörleri ve vücutta oluşabilecek tahribatlar hakkında detaylı bilgi sahibi olunması çok önemlidir.

…Balıkesir’de Gerçekleşen Kovalamaca Aksiyon Filmlerini Aratmadı…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu