İlçe HaberleriGündem

Balıkesir’de Kaza: Tavuklar ve 3 Kişi Yaralı

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde tır ile otomobilin çarpışması sonucu tavuklar ve 1’i çocuk, 3 kişi yara aldı.

 

Balıkesir’de Kaza: Tavuklar ve 3 Kişi Yaralı… İsmail Koçyiğit (48), Bandırma-Çanakkale kara yolunun 12. kilometresinde Bandırma yönüne 10 AAC 263 plakalı tır ile gidiyordu. Devamında, Gönen yol ayrımı yakınında Cahit Yılmaz’ın kullanım sağladığı 05 HC 915 plakalı otomobille çarpıştı.

Balıkesir'De Kaza: Tavuklar Ve 3 Kişi Yaralı

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde tır ile otomobilin çarpışması sonucu 1’i çocuk, 3 kişi yara aldı. Çarpışmanın etkisiyle tır yan yattı. Yan yatan tır, metrelerce sürüklendikten sonra durdu.

Balıkesir'De Kaza: Tavuklar Ve 3 Kişi Yaralı

Kazada, tır sürücüsü Koçyiğit ile otomobilde bulunan Sakibe Yılmaz (53) ve Defne Usul (4) yaralandı. Tırın kasasındaki çok sayıda tavuk ise telef oldu.

Balıkesir'De Kaza: Tavuklar Ve 3 Kişi Yaralı

Vatandaşlar, durumu 112 Acil Sağlık ve Jandarma ekibine bildirdi. Ardından, olay yerine 112 Acil Sağlık ve jandarma ekiplerinin sevki gerçekleşti. Ardından yara alanlar, Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevkleri oldu. Ayrıca, yara alan kişilerin hayati tehlikelerinin olmadığı bilgisi geldi. Daha sonra trafik, kaza nedeniyle 2 saat ulaşıma kapalı kaldı. Sonrasında yolu tek şerit olarak trafiğe açıtılar.

AA’nın edindiği bilgiye göre son olarak, kazaya karışan araçların ortadan kaldırma çalışmaları başladı. Başlayan çalışmalar devam ediyor.

Trafik kazalarına neden olan faktörler nelerdir?

Bu içeriğimizde sizlere günlük hayatta yaşanan trafik kazalarına en sık sebep olan unsurları başlıklar halinde;
Aşırı Hız. Trafik kazaları, kazaya sebep olan unsurlar bakımından ayrışır.
Dikkatsizlik.
Trafik Bilincinin Bulunmaması.
Alkollü Araç Kullanmak.
Trafik Kurallarına Uymamak.

Kazaların dört temel nedeni nedir?

İş kazaları açısından Türkiye, dünyada üçüncü ve Avrupa’da ise birinci sırada yer almaktadır. Bu kazalarının dört temel nedeni vardır ve “4M” kuralı olarak bilinir. Bunlar; insan, makine, ortam/çevre ve yönetim olarak sıralanmaktadır.

…..Balıkesir’de Kaza: Tavuklar ve 3 Kişi Yaralı…..

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu