Seçim ÖzelGündemİlçe HaberleriSiyasetTürkiye GündemiYaşam

Balıkesir’de Sahte Oy Pusulası İle Sandıklar Karıştı!

Kabin Kontrolü Yapacağım Diye Sahte Belgelerle Sandığa Girdiler!

Balıkesir’de Sahte Oy Pusulası İle Sandıklar Karıştı!

Balıkesir’de 31 Mart seçimleri için oy kullanımı sabahın erken saatlerinde başladı. Balıkesir’in Dursunbey ilçesinden sahte belgelerle oy kullanım kabinlerinde yakalanan şahısları sandık başkanı ve seçmenler yakaladı!

Konuyla ilgili Dursunbey mevcut belediye başkanı ve Cumhur ittifakı Adayı Ramazan Bahçavan açıklama yaptı. “ Sadullah Özer İlkokulunda sandığa gelen ve sahte belgelerle sandık içine girip, kabin kontrolü yapacağım diyenler terör estirdiler” dedi.

Güzel bir seçim geçiriyoruz ancak dışarıdan gelip Dursunbey’in huzurunu bozmak için bazı teşkilatlar çalışmakta. Az önce ilköğretim okulunda sandığa gelen Balıkesir CHP tarafından görevlendirilmiş ve ellerinde sahte belgelerle kabinleri kontrol edeceğiz, vatandaşı kontrol edeceğiz diyenlerle karşılaştık az önce. Allahtan sandık kurulu başkanın farketmesi ve oradaki seçmenlerinde fark tmesi ile bu olay ortaya çıkmıştır. Bu yabancıların burada ne işi var diyen buradaki seçmenlerde tepkisini göstermiştir. Dursunbey’de Yeniden Refah Partisi adayı da dahil olmak üzere gerekli bu tepkiyi göstermişlerdir. Akşamdan buyana provakasyonlar yapılıyor.

Dursunbey 2

Dursunbey’den Ayağınızı Çekin!

Seçim yasakları girmiş olmasına rağmen  bildirilerini sokak sokak dağıtmak ve asmış oldukları afişleri bizlere toplatanlar kendi afişlerini bile zahmete girip toplatmadılar. Maalesef bugünde Dursunbey’i seçim gününde karıştırmak için ellerinden geleni yaptılar. Balıkesir’den gelen bu ittifakın heyeti ellerinden geleni yaptılar. Dursunbey’de elinizi  ayağınızı çekin.5 benzemeler burada ittifak yapamaz. Bizi hemşlehrilerimizle huzurla başbaşa bırakın.Dursunbey’e 500’ün üzerinde görevlendirme yaparak heryerden insan göndermişler.Bu nların bugün burada çıkardığı olayları görseydiniz halimiz ne olurdu diye insanlar gerçekten düşünür .Ben hepinizi Allaha emanet ediyorum” dedi.

Kıymetli hemşerilerimiz; İlçemize dışarıdan gelen bazı provokatörler ellerinde sahte belgelerle sandıklarda sandıklara, kabinlere müdahale etmek istediler. İlçemizde huzuru bozan seçimin güvenliğini hiçe sayan bu pravokatörler, Dursunbey’de umduklarını bulamayacaklardır…

HABER MERKEZİ

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu