Balıkesir Son Dakika HaberleriGündem

Balıkesir’de Şüpheli Yangın : ‘Doğrudan ahırın yanması normal değil ‘

Balıkesir'in Altıeylül ilesine  bağlı Atköy kırsal mahallesinde çıkan yangın sonucu bir koyun ahırı kullanılamaz hale geldi.

Balıkesir’de Şüpheli Yangın : ‘Doğrudan ahırın yanması normal değil ‘

 

Balikesirde Supheli Yangin Dogrudan Ahirin Yanmasi Normal Degil 1 1

Yangının Çıkış Sebebi Belirlenemedi

Mustafa Selçuk’a ait olan tente çadır modelindeki koyun ahırı dün gece saat 24:00 sularında sebebi, kaynağı belirlenemeyen sebeplerden dolayı tamamen yandı. Olay yerine gelen itfaiye araçları ile söndürülen yangın hakkında Jandarma ekipleride soruşturma başlattı.

“Doğrudan ahırın yanması normal değil”

Özel mülkiyet tarla içindeki Ahırda elektrik tesisatı veya tüp gibi yangına sebep verecek hiçbir şeyin bulunmadığını belirten Mustafa Selçuk; “ Bu ahırda kiracıydım, yangın haberini çevreden görenler bize haber verdi, burada yangın çıkması için mutlaka doğrudan yakılması gerekir. Çünkü ne elektriğimiz nede yangın çıkaracak başka bir malzememiz yoktu. Hasım olduğumuz kimse yok ancak doğrudan ahırın yanması normal değil. Yangında 80 adet yonca ve saman karışık balyamız, 1 ton arpamız ve 1 ton buğdayımız, 30 kadar ara bölmede kullandığımız paletlerimiz ve tente brandamız yandı, tek tesellimiz yangın esnasında koyunlarımızın burada olmaması” dedi.

Haber: Burak Meriç

Balıkesir’de Şüpheli Yangın

İlginizi çekebilecek haber ; Erdek’te Yangın 4 Saatte Söndürüldü

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu