Özel Haberlerİlçe HaberleriSiyaset

Balıkesir’de Vatandaşlar Sokakta

Kesin olmayan sonuçlarla birlikte Balıkesir'de CHP 9 olan ilçe belediyesini 14'e çıkardı. Bir belediyeyi de İvrindi ittifak ile aldı. İvrindi İYİ Partili belediye oldu. 5 Belediyede AK Parti'de yerini korudu. Balıkesir'de bu sonuçların ardından vatandaşlar kutlama yaptı. Kutlama meydanında toplan vatandaşlar gazetemerhaba.com'a konuştular. 

Balıkesir’de Vatandaşlar Sokakta

İşte Vatandaşların Yorumları:

Meliha Übey Durmaz: “Emeklilerin intikamı Bugün bizim bayramımız” dedi.

Balikesirde Vatandaslar Sokakta

Doğukan Übey: “Zaten temmenimiz bu yöndeydi. Çalıştık kazandık hak ettiğimizi aldık” Dedi

İlgili Makaleler

Balikesirde Vatandaslar Sokakta 1

Zerrin Gök bulut: “Balıkesir olarak çok mutluyuz. Değişim şarttı. Çok istedik ve aldık eminim ki herşey yarından itibaren çok güzel olacak” Dedi.

Balikesirde Vatandaslar Sokakta 2

Hakan Açıkgöz: “Çok mutluyum. Bu anı çok bekledik. Altyapı ve Sanayi yolları bozuk. Ahmet Akın geldi. Bizim sıkıntılarımızı çözecek inşallah Ahmet Başkan bize bunun sözünü verdi.” dedi.

Balikesirde Vatandaslar Sokakta 3

Sabriye Sevimli: “O kazandığı için o kadar mutluyum ki sevinçten uyuyamayacağız. Şehrimiz için çok güzel şeyler yapacağına inanıyorum. Şehrimiz ötekileştirmeden kurtuldu çok şükür. ” dedi

Balikesirde Vatandaslar Sokakta 4

Birol Özçelik: “Çok büyük ve çok güzel şeyler olacak Balıkesirimiz için Akından cumhuriyet adına çok güzel şeyler bekliyoruz liyakat adına demokrasi ve Atatükçülük adına.” dedi

Balikesirde Vatandaslar Sokakta 5

Bilgin Atıkan: “Çok mutluyuz. CHP Eski il başkan yardımcısıyım Ahmet Akına kefilim Balıkesirin kaderi değişecek. Herkes Belediyecilik nasıl olur görecek” dedi

Balikesirde Vatandaslar Sokakta 6

Hakan Şen: “fetret dönemi sona erdi. Krallığı yıkıyoruz. Herkes adına hayırlısı olsun” dedi.

Balikesirde Vatandaslar Sokakta 7

Selvi Çıtak: “Ahmet Akın için Almanya’dan oğlumu alıpta geldim. İnşallah Ahmet Balıkesirimizin ekonomisini düzeltecek ben onda o ışığı görüyorum. Balıkesir artık kalkınacak çok mutluyum. ” dedi.

Balikesirde Vatandaslar Sokakta 8

Şevket Sarıdemir: “Asın Bayrakları Ahmet Akın geliyor artık su parası derdi olmayacak Sanayinin gelişimi ile ilgili sıkıntı vardı. İnsanlar artık açık dükkanlarını kapatıyor. Ahmet Akın bu durumu düzeltecek inşallah. ” dedi.

Balikesirde Vatandaslar Sokakta 9

Haber Merkezi

Resmi Olmayan Sonuçlara Göre Balıkesir’de Ahmet Akın Kazandı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu