GündemTürkiye Gündemi

Balıkesir’de Yarın Sarı Kod Uyarısı! Tehlike Barındırıyor

Balıkesir’de Yarın Sarı Kod Uyarısı! Tehlike Barındırıyor

Balıkesir’de hava durumu potansiyeli yarın tehlikeli olacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü Balıkesir ilinde 10 Ocak günü sarı kod uyarısının geçerli olacağını belirtti.

 

Dışarı Çıkarken Önleminizi Alın

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Meteorolojik şartlardan etkilenecek faaliyetler konusunda vatandaşların dikkatli olması gerekiyor.

 

1 9

Ulaşımda Aksama Gaz Zehirlenmesine Dikkat

Ayrıca ilin güney ve kuzey yönlerinde fırtına olacak  (70-90 km/sa) ve zaman zaman tam fırtına (90-100 km/sa) olacak. Vatandaşların çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi, ulaşımda aksamalar, soba ve doğalgaz kaynaklı baca gazı zehirlenmeleri gibi olumsuzluklarla karşılaşabilirler.

 

Balıkesir’de sarı kod uyarısı dahilinde;

Olağan hava durumunun 10 Ocak 2023 06.00’dan itibaren başlayıp 10 Ocak 2023 23.59’ta bitecek.

 

Diğer illerde Hava Durumu;

Cuma günü, yağışların yurdun batı kesimlerinde etkili olmaya devam edecek. Günün en yüksek sıcaklık değerleri, Ankara’da 9, İstanbul’da 14, Samsun’da 15, Diyarbakır’da 10, İzmir’de 15, Erzurum’da 5 dereceye kadar yükselecek. Gece en düşük sıcaklık değerleri de belli oldu. Erzurum’da -10, Ankara’da -2, İstanbul’da 6, Samsun’da 4, Diyarbakır’da -5, İzmir’de 6 derece civarında seyredecek.

 

Haber: Muhammed Can Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu