Gündemİlçe Haberleri

Balıkesir’de Yeşil Eğitim İçin Bin 303 Fidan Dikildi

Balıkesir Orman Bölge Müdürlüğü ve Dursunbey Orman İşletme Müdürlüğü, Dursunbey Sarıhoca Anadolu İmam Hatip Lisesi Bahçesini Yeşillendirdi

Balıkesir’de Yeşil Eğitim İçin Bin 303 Fidan Dikildi

Balikesirde Yesil Egitim Icin Bin 303 Fidan Dikildi

Balıkesir Orman Bölge Müdürlüğü ve Dursunbey Orman İşletme Müdürlüğü işbirliğiyle gerçekleştirilen anlamlı bir proje ile Dursunbey Sarıhoca Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesine yeni fidanlar ekildi. Okul bahçesi yeşil ve sağlıklı bir atmosfere kavuştu.

Balikesirde Yesil Egitim Icin Bin 303 Fidan Dikildi 1

Bin 303 Fidan Dikildi

Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri, Dursunbey Sarıhoca Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesine 200 adet Altuni Taflan, 200 adet Gümüşi Taflan, 500 adet Lavanta, 100 adet Biberiye, 6 adet Ateş Dikeni, 10 adet Ihlamur, 15 Yalancı Akasya, 3 Mavi Ladin, 15 adet Fıstıkçamı ve 250 adet Mavi Servi fidanını dikerek, okul çevresini renklendirdi. Bu anlamlı etkinliğe, İşletme Müdürlüğü personeli ve halk da büyük destek verdi.

Balikesirde Yesil Egitim Icin Bin 303 Fidan Dikildi 2

“Doğayla barışık nesiller yetiştirmek adına bu tür projeleri önemsiyoruz”

Projenin amacı, öğrencilere sadece eğitim değil, aynı zamanda doğayla iç içe bir öğrenme ortamı sunmak oldu. Balıkesir Orman Bölge Müdürü Kemal Kayıran, “Doğayla barışık nesiller yetiştirmek adına bu tür projeleri önemsiyoruz. Bu fidanlar, öğrencilerimizin doğa sevgisiyle büyümesine katkı sağlayacak” dedi.

Balikesirde Yesil Egitim Icin Bin 303 Fidan Dikildi 3

“Öğrencilerimiz artık daha yeşil ve doğayla iç içe”

Dursunbey Sarıhoca Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Hüseyin Avcı ise projeden duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Öğrencilerimiz artık daha yeşil ve doğayla iç içe bir ortamda eğitim alacaklar. Bu projede emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Haber Merkezi

Balıkesir’in Tarihine Şahitlik Eden Ağaçlar Tescilleniyor

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu