İlçe HaberleriSpor

Balıkesir’e Tekvando Arenasından 5 Madalyalı Başarı

Burhaniye Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren sporcular, Yıldızlar Tekvando Teşvik Müsabakaları'nda önemli bir başarı elde etti.

Balıkesir’e Tekvando Arenasından 5 Madalyalı Başarı

Burhaniye Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren sporcular, Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Yıldızlar Tekvando Teşvik Müsabakaları’nda önemli bir başarı elde etti.

Antrenörlüğünü Yaşar Naz Güven’in üstlendiği tekvandocular, Balıkesir’de gerçekleştirilen müsabakalara 7 sporcuyla katılarak 5 madalya kazandı. Dönüşlerinde sporcular ve antrenörleri Yaşar Naz Güven, başarıları dolayısıyla Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Aslan Alparslan tarafından kabul edildi.

Alparslan, sporcuların başarılarıyla gurur duyduğunu ifade ederek, kurum ve ilçe adına mutluluk veren bu başarıların devamını diledi. Ayrıca, sporun hayatları boyunca önemli bir yer tutması gerektiğini vurgulayarak, sağlıklı ve kaliteli bir yaşam için spor yapmanın önemine değindi ve tüm Burhaniyelileri Atatürk Spor Salonu’nda spor yapmaya davet etti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu