Özel Haberlerİlçe HaberleriSiyaset

AK Parti Tabanından Hasan Avcı’ya Mesaj Var

31 Mart seçimlerinde Tekrar aday gösterilmeyen ve bu nedenle Altıeylül Belediye Başkanlığı için bağımsız adaylığını açıklayan Hasan Avcı’ya Balıkesir’de ki AK Parti seçmeninden tepki geldi.

AK Parti Tabanından Hasan Avcı’ya Mesaj Var

Ak Parti Tabanindan Hasan Avciya Mesaj Var 2
Ak Parti Tabanından Hasan Avcı’ya Mesaj Var

“Bu trenden inenlerle de işimiz olmaz”

Avcı’nın adaylığını “kaybettirme amaçlı” olarak değerlendiren AK Parti seçmeni, gerek Sosyal medyada, gerekse sokak ve kahvelerde “dava adamlığı pahalı bir mülktür, ihanet edenlerde bulunmaz” şeklinde tepki gösterdi.
Herhangi bir partiden ya da bağımsız şekilde aday olmanın demokratik bir hak olduğunu ifade eden AK Parti seçmeni, “Ancak, önce AK Parti’de bir makam ve mevki sahibi olup, makam ve mevki başka birine teslim edildi diye bu davadan vazgeçen ve bu trenden inenlerin sonu için, çarpıcı örnekler var. Bu isimler dahi AK Parti seçmeninde ki Erdoğan sevgisini aşıp % 1’i aşamadılar. Bizim bindiğimiz tren belli. Bu trenden inenlerle de işimiz olmaz” şeklinde tepki gösterdi.

Ak Parti Tabanindan Hasan Avciya Mesaj Var
Ak Parti Tabanından Hasan Avcı’ya Mesaj Var

“Bunun gibi kurnaz tilkilerin kuyruğunu bir birine çok bağladık”

Avcı’nın adaylık açıklamasında ki muğlak ifadelere de tepki gösteren seçmenler, “dünya lideri Erdoğan’ın gösterdiği adaya kaybettirmek için aday olduğun bu kadar belli iken, güya kurnazlık yapıp 2019’da aday gösterdiği Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür ediyor. Biz Cumhurbaşkanımızın deyimiyle bu ve bunun gibi kurnaz tilkilerin kuyruğunu bir birine çok bağladık” şeklinde tepki gösteriyor.

Haber Merkezi

Hasan Avcı Adaylığı Hakkında İlk Defa Konuştu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu