YaşamGündem

Balıkesir’in Geleceği Şekilleniyor

Balıkesir Kent Konseyi, şehrin daha yaşanabilir bir yer olması hedefiyle 2019 yılından beri yürüttüğü çeşitli projeleri, "Şehir Yönetim" programı kapsamında tanıtım standında sergiledi.

Balıkesir’in Geleceği Şekilleniyor

Balıkesir Kent Konseyi, şehrin daha yaşanabilir bir yer olması hedefiyle 2019 yılından beri yürüttüğü çeşitli projeleri, “Şehir Yönetim” programı kapsamında tanıtım standında sergiledi. “Şehir Birleştirir” ilkesiyle faaliyet gösteren Kent Konseyi, şehirde gerçekleştirdiği çalışmaları ve tavsiye kararlarını ziyaretçilerle paylaşarak şehir sakinlerinin katılımını teşvik etti.

Kent Konseyi, şehirdeki yaşamı iyileştirmek adına düzenlediği toplantılar, seminerler ve çalıştaylarla sakinlerin fikirlerini alıyor ve önerilerini değerlendiriyor. Ayrıca, çevre koruma ve yeşil alanların artırılması projeleri ile kültürel etkinliklere destek verme gibi faaliyetler, Kent Konseyi’nin öncelikli alanları arasında yer alıyor.

Kent Konseyi yetkilileri, sundukları tavsiye kararlarıyla şehrin gelişimine katkı sağladıklarını belirtirken, “Şehir Birleştirir” sloganıyla şehirdeki tüm paydaşlarla işbirliği içinde olacakları vurgulandı.

Balıkesir'In Geleceği Şekilleniyor

 

 

Haber: Bülten

Erdek Turizm Sezonuna Hazırlanıyor

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu