Balıkesir Son Dakika HaberleriGündem

Balıkesir’in Güvenliği İçin 3 Bin 439 Şahıs Sorgulandı

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, milli güvenliğin sağlanması, genel sağlık ve asayişin korunması ve aranan şahısların yakalanmasına yönelik operasyon gerçekleştirdi. Operasyona 116 ekip ve 439 personel katılarak şehrin farklı noktalarında geniş kapsamlı kontroller yapıldı.

Balıkesir’in Güvenliği İçin 3 Bin 439 Şahıs Sorgulandı

Balikesirin Guvenligi Icin 3 Bin 439 Sahis Sorgulandi 1
Balıkesir’In Güvenliği İçin 3 Bin 439 Şahıs Sorgulandı

Aranan 5 Şahıs Yakalandı

Ekipler, umuma açık istirahat ve eğlence yerlerinde, mahallelerde, caddelerde, sokaklarda, parklarda, meydanlarda ve diğer yoğun alanlarda olmak üzere trafik ve asayiş denetimlerini sürdürdü. Toplamda 3 bin 439 şahıs sorgulandı ve aranan şahıslardan 5’i yakalandı. Ayrıca adli ve idari işlemler kapsamında 5 kişi hakkında işlem yapıldı.

Çalıntı Motor Bulundu

Yapılan denetlemeler sonucunda 1 adet ruhsatsız tabanca, tabancaya ait 1 adet şarjör ve 3 adet fişek ile birlikte 0.43 gram esrar maddesi ve 1 adet sentetik ecza gibi yasa dışı maddeler ele geçirildi. Ayrıca bir şahıstan çalıntı motosiklet bulunarak hırsızlık suçuyla ilgili işlem yapıldı. Bir kişiye ait kuru sıkı tabanca ele geçirilerek ilgili kişiye idari işlem uygulandı.

293 Umuma Açık Yer Denetlendi

Umuma açık yerler, parklar, bahçeler, meydanlar ve metruk alanlar da denetlendi ve kontrol edildi. Bu denetlemeler sonucunda bir işyerine kapalı alanda tütün mamulleri tüketme suçundan idari işlem uygulanırken, 293 umuma açık yer kontrol edildi.

323 bin 039 TL Ceza Uygulandı

Araç denetlemeleri de operasyon kapsamında gerçekleştirildi. Toplamda 1.082 araç kontrol edildi ve 103 araç sürücüsüne toplamda 323 bin 039 TL idari para cezası uygulandı. 16 araç ise trafikten men edildi. Ayrıca alkollü araç kullanımı tespit edilen bir sürücüye adli işlem uygulandı.

Haber: Bülten

Balıkesir’in Güvenliği İçin 3 Bin 439 Şahıs Sorgulandı

Aranan 7 Şahıs Yakalandı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu