GündemGörüntülü Haberler

Balıkesir’in Vergi Rekortmenleri Arasında

Son 5 yıldır büyük başarılar elde eden Fırıntaş AŞ, Balıkesir'in vergi rekortmeni ilk 5 şirketinden biri olarak dikkat çekiyor.

Balıkesir’in Vergi Rekortmenleri Arasında

Başkan Yücel Yılmaz’ın liderliğinde son 5 yıldır büyük başarılar elde eden Fırıntaş AŞ, Balıkesir’in vergi rekortmeni ilk 5 şirketinden biri olarak dikkat çekiyor. Şirket, Başkan Yılmaz’ın yönetiminde birçok yeni hizmet ve işletmeyle çağ atlayarak başarı grafiğini yükseltti.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi’nin son toplantısında Başkan Yücel Yılmaz, belediye şirketlerinin güçlendirilmesi ve büyütülmesi yönündeki çalışmalarını övdü. Fırıntaş’ın vergi rekortmeni olmasıyla ilgili olarak Yılmaz, şirketin ekonomiye sağladığı katkıyı vurguladı ve katkı sağlayan herkese teşekkür etti.

Balıkesir'In Vergi Rekortmenleri Arasında

1980 yılında Balıkesir halkının ve Balıkesir Belediyesi’nin ortak girişimiyle kurulan Fırıntaş, Başkan Yücel Yılmaz’ın liderliğinde akılcı ve yenilikçi yatırımlarla çağı yakalıyor. Son 5 yılda bünyesine kattığı kafeler, restoranlar, oteller, sosyal tesisler ve hafriyat çalışmalarıyla şehrin ve ülkenin ekonomisine önemli katkılar sağlıyor. Fırıntaş, uygun fiyatlı hizmet anlayışıyla şehrin önemli marka değerlerinden biri haline gelmeye devam ediyor.

 

 

Haber: Bülten

THK’nın 99. Yılı Bandırma’da Coşkuyla Kutlandı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu