Spor

Balıkesirli Çocuklar Basketbol Kampıyla Gelişiyor

Balıkesir'de, Enerjisa Üretim ve Güler Legacy'nin destekleriyle gerçekleştirilen basketbol kampı, 8-14 yaş arasındaki çocuklara yönelik keyifli bir etkinlik olarak sona erdi.

Balıkesirli Çocuklar Basketbol Kampıyla Gelişiyor

Balıkesir’de, Enerjisa Üretim ve Güler Legacy’nin destekleriyle gerçekleştirilen basketbol kampı, 8-14 yaş arasındaki çocuklara yönelik keyifli bir etkinlik olarak sona erdi. Enerjisa Üretim, 2019 yılında başlattığı Basketbol Kamp projesi kapsamında Türkiye genelinde 2 binden fazla çocuğu basketbolla tanıştırarak başarılı bir sosyal sorumluluk projesine imza atmıştı.

Balıkesir’deki kamp, Balıkesir Kurtdereli Kapalı Spor Salonu’nda düzenlendi ve 65 öğrencinin katılımıyla gerçekleşti. Kampta öğrenciler, antrenman çalışmalarıyla başladıkları etkinlikte dereceye girenler ödüllendirildi. Ödül töreninin ardından katılan tüm çocuklara basketbol topu hediye edildi.

Balıkesirli Çocuklar Basketbol Kampıyla Gelişiyor

Enerjisa Üretim Sürdürülebilirlik Mentoru Mehmet Eynehan, etkinlik sonrasında yaptığı açıklamada, “Bugün gerçekleştirdiğimiz basketbol kampları için buradayız. 2019 yılından bu yana Türkiye genelinde gerçekleştirdiğimiz kamplardan 2 binin üzerinde öğrencimiz yararlandı. Bu basketbol kampları, çocuklarımıza sadece basketbol yetkinliklerini değil, aynı zamanda takım arkadaşlığı, iletişim gibi hayatta da kullanabilecekleri beceriler kazandırmayı hedefliyor. Güler Legacy ile yaptığımız iş birliğinden memnunuz ve devamını getireceğiz” şeklinde konuştu.

Güler Legacy Kurucu Ortağı ve Eski Basketbolcu Muratcan Güler ise organizasyonun amacını şu sözlerle ifade etti: “Enerjisa Üretim ve Güler Legacy olarak 3 senedir bu tarz çocuklara erişim sağlamaya çalışıyoruz. Burada önemli olan çocukların hem firmayı tanımaları hem basketbolu sevmeleri, basketbolu tanımaları. Bu organizasyonlardan dolayı Güler Legacy ailesi olarak büyük bir mutluluk duyuyoruz. Enerjisa Üretime de desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Öğrencilere karne hediyesi olarak top dağıttık ve Türkiye’nin birçok ilinde bu çalışmaları sürdürmek istiyoruz.”

Enerjisa Üretim tarafından düzenlenen etkinliğe ayrıca Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürü Adem Özalp de katıldı.

Balıkesirli Çocuklar Basketbol Kampıyla Gelişiyor

İHA

Edremitspor Liderliğini Sürdürdü

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu