Gündemİlçe Haberleri

Balıkesirli Çocuklar Yarı Yıl Tatilinin Tadını Çıkardı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, çocuklar için düzenlediği eğlenceli ve öğretici etkinliklerle sömestr tatilini renklendirmeye devam ediyor. Karne günü başlayan etkinlikler, 4 Şubat Pazar gününe kadar devam edecek.

Balıkesirli Çocuklar Yarı Yıl Tatilinin Tadını Çıkardı

Balikesirli Cocuklar Yari Yil Tatilinin Tadini Cikardi 1
Balıkesirli Çocuklar Yarı Yıl Tatilinin Tadını Çıkardı

Karne Haftası Etkinlikleri Büyük İlgi Gördü

19 Ocak Cuma günü karne alan çocuklar, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “Karne Haftası Etkinlikleri”ne yoğun ilgi gösteriyor. Kent merkezindeki Avlu Kongre ve Kültür Merkezi ile Çocuk Köyü’nde düzenlenen etkinliklere on binlerce çocuk ve ailesi katılım sağlıyor.

Eğlence Dolu Aktiviteler Şehri Sallıyor

Büyükşehir Belediyesi, kent merkezi dışında şehrin farklı noktalarında da “Karne Etkinlikleri Haftası” düzenliyor. Tiyatro oyunlarından illüzyon gösterilerine, animasyonlardan yarışmalara kadar çeşitli etkinliklerle çocuklar eğlenceli ve öğretici vakit geçiriyor.

Balikesirli Cocuklar Yari Yil Tatilinin Tadini Cikardi 2
Balıkesirli Çocuklar Yarı Yıl Tatilinin Tadını Çıkardı

Ebeveynler ve Çocuklar Memnuniyetlerini İletti

Etkinliklere katılan ebeveynler, çocuklarının keyif aldığını, eğlendiğini ve etkinlikleri faydalı bulduğunu dile getirerek Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’a teşekkür ettiler. Çocuklar da etkinlikleri çok sevdiklerini ifade ederek Başkan Yılmaz’dan bu tür etkinliklerin devamını istediler.

Başkan Yılmaz: “Çocuklarımızın Mutluluğu İçin Çalışıyoruz”

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, etkinliklerin amacının çocukların mutluluğunu artırmak olduğunu belirterek, “Çocuklarımızın güzel vakit geçirmeleri ve öğrenmeleri için bu etkinlikleri düzenliyoruz. Aldığımız olumlu geri dönüşler bizi memnun ediyor ve bu tür etkinlikleri daha da geliştirmemiz için bize motivasyon sağlıyor” dedi.

Balikesirli Cocuklar Yari Yil Tatilinin Tadini Cikardi 3
Balıkesirli Çocuklar Yarı Yıl Tatilinin Tadını Çıkardı

Sömestr Tatili Etkinlikleri Devam Edecek

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen sömestr tatili etkinlikleri, 4 Şubat Pazar gününe kadar devam edecek. Aileler, çocuklarıyla birlikte bu renkli etkinliklere katılarak eğlenceli ve öğretici zaman geçirebilirler.

Haber: Bülten

Susurluk’ta Çocuk Konseri Olacak

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu