EkonomiGündemİlçe Haberleri

Balıkesirli Emekliler Zam Yağmuruna Karşı Şemsiye Açtı

Öncü Emekli Sendikaları Emeklilerin Sesi Olamıyor. Emekli Geçinemediği için İş Arıyor.

Balıkesirli Emekliler Zam Yağmuruna Karşı Şemsiye Açtı

Balıkesir ve İlçeleri Emekliler Platformu Emekli maaşlarına yapılan zamları protesto etti. Bununla beraber BİEP platformu  bugün protesto için toplandı. BİEP  Balıkesir’de Kurtdereli Anıtı Önünde basın açıklaması yaptı. BİEP adına basın açıklaması yapan Orhan Enderoğlunun açıklaması şu şekilde.

Balikesirli Emekliler Zam Yagmuruna Karsi Semsiye Accti

Öncü Emekli Sendikaları Emeklilerin Sesi Olamıyor

“ Bugün emekliler olarak  toplandık. Çünkü şuanda emekliler adına faliyet gösteren Türkiye Emekliler Derneği Olmak üzere, ve buna benzer öncü sendikalar emeklilerin seslerini duyuramıyorlar.Ancak son bir kaç gündür Tükiye emekliker derneği genel başkanın demeçlerini okuyoruz sosyal medya üzerinden. Ben çok geç kaldıklarını düşünüyorum.”

Balikesirli Emekliler Zam Yagmuruna Karsi Semsiye Act

Emekli Geçinemediği için İş Arıyor

“Bu zamların düzgün bir şekilde olması için seçimlerden önce gereken çalışmaları yapmaları gerekiyordu. Ama galiba rahatsız oldular emeklilere verilen zamlardan. Bununla beraber emeklilerin aldığı paralar sosyal yardım alan vatandaşlarımızın seviyesine düşmüş durumda malesef. Emekliler geçinemedikleri için çalışmak zorunda kalıyor  Bizde emeklilerin sesini duyurmak için BİEP’i kurduk. Biz sadece emekli vatandaşların sesi olmak için varız. Bugün burda toplanma amacımız bu sadece” İfadelerini kullandı.

Daha fazlası İçin Tıklayın

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu