Balıkesir Son Dakika HaberleriGündem

Balıkesirli Kadının Altınlarını Çaldılar Kütahya’ya Bozdurmaya Gittiler

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı, Bandırma ilçesinde gerçekleştirilen bir dolandırıcılık vakasına müdahale ederek, şebekenin çökertilmesini sağladı.

Balıkesirli Kadının Altınlarını Çaldılar Kütahya’ya Bozdurmaya Gittiler

Balikesirli Kadinin Altinlarini Caldilar Kutahyaya Bozdurmaya Gittiler 1

81 Yaşındaki Kadını Dolandırdılar

25 Mart 2024 tarihinde alınan bir ihbar doğrultusunda harekete geçen Jandarma ekipleri, hızlı ve etkili bir operasyonla suçluları yakaladı. İhbarı değerlendiren Jandarma, Bandırma’nın Dedeoba Mahallesi’nde yaşayan 81 yaşındaki F.Y. adlı kadını telefonla arayan ve kendilerini Jandarma olarak tanıtarak sahte bir operasyon düzenleyen şahısların izini sürdü. Suçlular, F.Y.’ye “Cinayet ve hırsızlık olaylarına karıştıkları” yalanını söyleyerek, evlerinde bulunan altınları teslim etmelerini istemişlerdi.

Fiziki Takip Sonucu Zanlıların İzleri Tespit Edildi

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı tarafından oluşturulan Suç Araştırma Timleri (JASAT), olayın üzerine hemen giderek güvenlik kameralarının görüntülerini inceledi, fiziki takip ve açık kaynak araştırmalarıyla suçluların kimliklerini tespit etti. 33 yaşındaki R.K. ve 24 yaşındaki M.Ü. isimli şahıslar, Kütahya’nın Simav ilçesinde altınları bozdururken yakalandılar. Ayrıca şüphelilerin yanlarında ruhsatsız bir tabanca bulundu. Şüphelilerin adli işlemleri tamamlandıktan sonra tutuklanarak Bandırma Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na teslim edildiği belirtildi.

Haber: Bülten

Sanal Devriye Ekipleri Dolandırıcıların Ağını Kesti

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu