Etkinlikİlçe Haberleri

Balıkesirliler Yeryüzü Sofrasında Buluştu

Balıkesir'de her yıl düzenlenen ve büyük bir ilgiyle karşılanan geleneksel 'Yeryüzü Sofrası', bu kez Mekik Sokak'ta kuruldu. İftar etkinliği çeşitli partilerden çok sayıda kişinin katılımıyla gerçekleşti. 

Balıkesirliler Yeryüzü Sofrasında Buluştu

Balikesirliler Yeryuzu Sofrasinda Bulustu 1

“Memleketimizin bereketini arttırmak için gece gündüz demeden çalışacağız”

Balıkesir halkının yoğun ilgi gösterdiği yeryüzü sofrasında, hem vatandaşlar hem de birçok parti mensubu bir araya gelerek iftarlarını açtılar. CHP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın’ın katıldığı iftarda, “İl Başkanlığımızın düzenlediği bu sokak iftarında sizlerle olmaktan mutluluk duydum. Hepinizin oruçlarını Allah kabul etsin. İnşallah memleketimizin bereketini arttırmak için gece gündüz demeden çalışacağız. Ayrımcılık yapmadan kimseyi ötekileştirmeden herkesi kucaklayarak bir olacağız, beraber olacağız. İnşallah çok güzel bir Balıkesir’de beraber olacağız” sözleriyle birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

Balikesirliler Yeryuzu Sofrasinda Bulustu 2

Bir Çok İsim İftarda Yer Aldı

Balıkesir’de düzenlenen geleneksel ‘Yeryüzü Sofrası’, Mekik Sokak’ta kurulmasıyla birlikte hem vatandaşların hem de siyasi parti temsilcilerinin katılımıyla anlamını daha da güçlendirdi. Etkinliğe CHP Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı, CHP Karesi İlçe Başkanı Yücel Erişen, CHP Karesi Belediye Başkan Adayı Mesut Akbıyık, CHP Altıeylül Belediye Başkan Adayı Hakan Şehirli ve birçok il ve ilçe başkanının yanı sıra, partililerin ve vatandaşların katılımıyla büyük bir coşkuyla gerçekleşti.

Haber: İHA

Bin Kişi Burhaniye’de İftar Sofrasında Buluştu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu