GündemSpor

Balıkesirspor: 4 – Sebat Gençlikspor: 1

Balıkesirspor, Sebat Gençlikspor'u 4-1'lik skorla mağlup ettiği TFF 3. Lig 26. hafta karşılaşmasında üstün bir performans sergiledi. Maç, Balıkesir Atatürk Stadyumu'nda gerçekleşti.

Balıkesirspor: 4 – Sebat Gençlikspor: 1

Balıkesirspor, Sebat Gençlikspor’u 4-1’lik skorla mağlup ettiği TFF 3. Lig 26. hafta karşılaşmasında üstün bir performans sergiledi. Maç, Balıkesir Atatürk Stadyumu’nda gerçekleşti.

Karşılaşmanın ilk golü 12. dakikada Balıkesirspor’dan Abdurrahman Ayhanoğlu tarafından atıldı, böylece ev sahibi ekip öne geçti. İlk yarının sonlarına doğru, 37. dakikada penaltı kazanan Balıkesirspor, Bilal Şeflek’in golüyle skoru 2-0’a getirdi.

Balikesirspor 4 Sebat Genclikspor 1

İkinci yarıda ise konuk ekip Sebat Gençlikspor’un 75. dakikada Önder Selimoğlu’nun penaltı golüyle skoru 2-1’e getirdiği görüldü. Ancak, Balıkesirspor’un baskılı oyunu devam etti ve 84. dakikada Erkan Süer’in attığı golle skor 3-1 oldu.

Karşılaşmanın son dakikalarında Balıkesirspor’dan Batuhan Süer’in kaydettiği golle skor 4-1’e yükseldi ve maç bu skorla sona erdi. Bu sonuçla Balıkesirspor, önemli bir galibiyet elde etti.

Trabzonspor – Fenerbahçe maçının cezaları açıklandı

İha

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu