Balıkesir Son Dakika Haberleriİlçe HaberleriSpor

Balıkesirspor’da Son Dakika Gelişmesi

TFF 3. Lig’de mücadele eden Balıkesirspor Kulübü  2021/2022 sezonundan bu yana kapalı olan transfer tahtasını  açtı.

Balıkesirspor’da Son Dakika Gelişmesi

TFF 3. Lig’de mücadele eden Balıkesirspor Kulübü  2021/2022 sezonundan bu yana kapalı olan transfer tahtasını  açtı. Transfer sezonun kapanmasına 7 saat kala Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz duruma el koydu.

Balıkesirspor Kulübü’nde yaşanan son dakika gelişmesi kırmızı-beyazlı renklere gönül verenleri heyecanlandırdı. Yılmaz, Başkan Vekili Yasin Sağay’ı görevlendirdi. Dosyalar tek tek kapatıldı.

Balıkesirspor’da Son Dakika Gelişmesi

Transfer sezonun kapanmasına 7 saat kala transfer tahtasını açıldı

Ardından daha önce anlaşma sağlanan 10 oyuncu ile sözleşme imzalanarak kadro takviye edildi. İmza attırılan oyuncular arasında kırmızı-beyazlı takımın eski oyuncuları Doğa İşeri, Rahmi Arıl Başaran gibi isimler de yer aldı.

Kulüpten yapılan açıklama ise şu şekilde;

“‘Karanlıktan Aydınlığa’ sloganıyla çıktığımız bu kutlu yolda, uzun yıllardır beklenen transfer yasağı RESMEN kalkmıştır.

Bu sürecin en başından bu yana bizden desteklerini esirgemeyen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Yücel Yılmaz ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sayın Yasin Sağay başta olmak üzere bize inanan ve güvenen herkese teşekkür ederiz.”

İlginizi çekebilecek bir başka haberimiz; Balıkesirspor Maç Saati Belli Oldu

HABER: BURAK MERİÇ

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu