Spor

BALKES Maç Öncesi Güç Buldu!

TFF 3. Lig 4. Grup’ta puan mücadelesi veren ve 13 puan ile 12. sırada bulunan Balıkesirspor, pazar günü oynayacakları mücadele öncesinde moral buldu.

BALKES Maç Öncesi Güç Buldu!

TFF 3. Lig 4. Grup’ta puan mücadelesi veren ve 13 puan ile 12. sırada bulunan Balıkesirspor, kendi evinde Bursa Yıldırımspor ile 21 Ocak Pazar günü saat 14.00’da oynayacakları mücadele öncesinde moral buldu. Restoranda gerçekleştirilen yemeğe Balıkesirspor Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Ömer, Balıkesirspor yöneticileri, teknik heyet ve kulüp personeli katıldı.

Balıkesirspor, ikinci devre hazırlıklarını 12 gün süren kamp süresince Antalya’da gerçekleştirmişti. Antalya kampında hem yeni transferlerini basına duyuruldu hem de hazırlık maçları ile yeni oyuncularını takıma alışma süreci olumlu değerlendirildi.

Antalya kampının sonunda Balıkesirspor, yuvaya dönerek ligin ikinci yarı ilk maçında Balıkesir Atatürk Stdayumu’nda ağırlayacakları Bursa Yıldırımspor hazırlıklarına başladı. Kırmızı-beyazlı ekip Ali Hikmet Paşa Futbol Tesislerinde, sabah ve akşam olmak üzere günde 2 antrenman ile Bursa Yıldırımspor mücadelesi için hazırlıklarını tamamladı. Balıkesirspor takım ve teknik heyeti maç gününe kadar kendilerini kampa kapattı.

Hazırlıklar tamamlanıp, yemekte buluşuldu

Balıkesirspor Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Ömer, Balıkesirspor yöneticileri, teknik heyet ve klüp personeli ve oyuncuların katılımıyla Bursa Yıldırımspor maçı öncesi bir restoranda, moral yemeği yendi.

“Müsabakanın biletleri Aziz şehitlerimizin yakınları ve kahraman gazilerimize ücretsizdir”

Balıkesirspor kulübünün yaptığı açıklamaya göre, “21 Ocak Pazar günü saat 14:00’de oynayacağımız Bursa Yıldırımspor maçının biletleri; Kapalı tribün 75 ve maraton tribünü 50 liradan olmak üzere yarın saat 11:00’den itibaren satışa çıkacaktır.

Taraftarlarımız maç biletlerini Store mağazamız ve stadyum karşısında mobil satış aracımızdan temin edebilirler. Müsabakanın biletleri Aziz şehitlerimizin yakınları ve kahraman gazilerimize ücretsizdir” ifadelerini kullandı.

 

Haber Merkezi

Bandırmasporlu Yıldızlar Motivasyon Buluşması Gerçekleştirdi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu