Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Balya’da Otobüs Terminali

Balıkesir Balya’da otobüs terminali ve itfaiye garajı yapımı sürüyor. Balya Belediye Başkanı Orhan Gaga, “ilçemizin uzun yıllardır ihtiyaç duyduğu otobüs terminali ve itfaiye garajı  yapım çalışmaları devam ediyor” dedi.

 

 

Balya’da Otobüs Terminali… Balıkesir Balya Belediye Başkanı Orhan Gaga, Balya’da ilçenin gelişimine katkı sağlayacak çalışmaları önemsediklerini söyledi. Başkan Gaga, “Terminal tamamlandığında Balyamızın gelecek vizyonuna değer katacak. Anlayışımız ile sizlerin hayatını kolaylaştırmak. Dahası, birlikte güzel bir Balya inşa etmek için çalışıyor. Ayrıca, ortak akılla ilçemizi birlikte yönetiyoruz” dedi.

Balya'Da Otobüs Terminali

Balya’da yeni otobüs terminali ve itfaiye istasyonu inşası olacak

 

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Balya ilçesinde güvenli, modern istasyona sahip olacak. Dahası, konforlu ve teknolojik donanımlara sahip otobüs terminali ve son teknoloji ile çevrili itfaiye araçlarına uygun garajı olan itfaiye istasyonuna da sahip olacak.

Balya'Da Otobüs Terminali

Ayrıca, Büyükşehir Belediyesinden açıklama gerçekleşti. Beraberinde açıklamaya göre, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, “Balıkesir Geleceğe Taşınıyor” adlı projede Balya ilçesi de yer alıyor. Aynı zamanda ilçede meydana gelecek yangın ve afet olaylarına anında müdahale etmek için itfaiye araçlarına uygun son sistem garajı olan yeni itfaiye istasyonun da inşası gerçekleşecek. Balya’nın Koca cami Mahallesi’nde 1104 metrekaresi kapalı 4 bin 569 metrekare alanda ilçenin hem itfaiye hem de otobüs terminali ihtiyacını karşılayacak tesisin projesi hazır. Son olarak, güvenli, modern, konforlu ve teknolojik donanımlı olarak projelendirilen terminal ve yine son teknoloji ile donatılan itfaiye istasyonunun inşaatı kısa bir süre içinde başlayacak.

Serap Acar

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu