Gündemİlçe Haberleri

BANDIRMA BELEDİYE BAŞKAN’INDAN DİKKAT ÇEKEN DİKKATSİZ PAYLAŞIM

Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun içinde bulunduğumuz kontrollü sosyal yaşam diliminde kontrolsüz fotoğrafları ve davranışları ile dikkat çekti.

 

Yaptığı paylaşımda “Barış Manço Kültür Merkezinde Valilik izni ile Pandemi kurallarına dikkat edilerek gerçekleştirilen Bandırmaspor Olağanüstü Genel Kurul Kongresine katıldık.” yazan Başkan Tosun’un katıldığı kongrede verdiği fotoğraflar ve yazısı beraberinde pekçok soru işaretini de getirdi.
Bakanlığın genelgeleri, İllerdeki hıfzıhsıhha kurullarının kararları doğrultusunda alınan kararın hayata geçmesi ile birlikte pekçok serbestlikte kontrollü olması şartı ile serbest bırakıldı. İzinler verildi ancak kontrollü olma şartı gözlerden zaman zaman kaçırılıyor.
Düğünler, sünnet cemiyetleri, taziye ve benzeri topluluklar beraberinde kontrolsüz geldiğinde vakaları da getirebiliyor. Balıkesir’de merkez ve ilçelerinde koronavirüs nedeniyle yaşamını kaybedenler var. Yapılan testler sonucu test sonucu pozitif çıkan vakalar mevcut ve hala gün gün bu haberler gelmeye devam ediyor. Semra Aman Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu