Ekonomiİlçe Haberleri

Bandırma Ticaret Borsası Rus Yetkilileri Ağırladı

Bandırma Ticaret Borsası (BTO) Yönetim Kurulu Başkanı Can Ata Tan, Rusya'nın önde gelen tarım firmalarından Agrox'un üst düzey yetkililerini ağırlayarak Türkiye'nin tarımsal uygulamaları hakkında bilgi verdi.

Bandırma Ticaret Borsası Rus Yetkilileri Ağırladı

Bandirma Ticaret Borsasi Rus Yetkilileri Agirladi 1

Ziyaret Memnuniyetle Karşılandı

Agrox Tarım Firması yetkilileri Ramil Badirçhaev ve Alexander Didonenko’nun gerçekleştirdiği ziyarette, Başkan Tan, misafirlerini makamında ağırlayarak Türkiye’nin tarım sektöründeki başarıları ve Bandırma Ticaret Borsası’nın faaliyetleri hakkında detaylı bilgiler sundu. Başkan Tan, ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti dile getirerek, uluslararası işbirliklerinin tarım sektöründeki gelişmeler için önemli olduğunu vurguladı.

Bilgi Alışverişi ve İşbirliği İmkanları Tartışıldı

Başkan Tan’ın sunduğu bilgilerin ardından Agrox yetkilileri, Türkiye’nin tarım politikaları ve uygulamaları hakkında detaylı bilgiler alarak, gelecekteki işbirliği olanaklarını değerlendirdi. Türkiye’nin tarım potansiyeli ve Bandırma’nın ticaret hacmi üzerine yapılan görüşmeler, ortak projelerin geliştirilmesine yönelik bir temel oluşturdu.

Teşekkürler ve Başarı Dilekleri

Ziyaretin sonunda Agrox yetkilileri, Bandırma Ticaret Borsası Başkanı Can Ata Tan’a gösterdiği misafirperverlikten dolayı teşekkür ederek, Türk tarım sektörüne ve Bandırma Ticaret Borsası’na gelecekteki çalışmalarında başarılar diledi.

Haber: Bülten

Bandırma’da Yoğun Sis

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu