Gündemİlçe Haberleri

Bandırma’da Toprak Kayması Alarmı

Bandırma'da Paşabayır Mahallesi'nde bulunan yeni yapılan seyir terasında meydana gelen toprak kayması, bölge sakinlerini endişelendirdi

Bandırma’da Toprak Kayması Alarmı

Bandirmada Toprak Kaymasi Alarmi 1

Can Kaybı Yaşanmadı

Bandırma’da Paşabayır Mahallesi’nde bulunan yeni yapılan seyir terasında meydana gelen toprak kayması, bölge sakinlerini endişelendirdi. Son günlerde şiddetini artıran yağışlar nedeniyle gerçekleşen olayda, şans eseri herhangi bir can kaybı yaşanmazken, oluşan hasarın boyutu ise yetkililerce belirlenmek üzere.

Bandirmada Toprak Kaymasi Alarmi 2

“Gerekli incelemeleri yaptım”

Paşabayır Mahallesi Muhtarı Belgin Şentürk, yaşanan durumu şu sözlerle aktardı: “Mahalle sakinlerimizin seyir terasında yürüyüş yaparken fark ettikleri toprak kayması bana bildirildi. Ben de muhtar olarak hemen olay yerine geldim, gerekli incelemeleri yaptım. Durumu fotoğraflayarak Bandırma Belediyesi’ne ileteceğim.

Bandirmada Toprak Kaymasi Alarmi 3

Durum Bandırma Belediyesi’ne İletildi

Bandırma Belediye ekiplerinin yapacağı detaylı incelemenin ardından, toprak kaymasının seyir terası ve zeminine ne derecede zarar verdiği netlik kazanacak. Yaşanan bu olayın ardından bölgede gerekli güvenlik önlemlerinin alınması bekleniyor.

Haber: İHA

Erzincan’da Altın Madeninde Toprak Kayması: 7 Kişi Gözaltında

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu