İlçe HaberleriSpor

Bandırmaspor’un Yeni Teknik Direktörü Belli Oldu

Trendyol 1. Lig ekibi Bandırmaspor, Adanaspor'a karşı alınan 3-2'lik mağlubiyetin ardından Teknik Direktör değişikliğine gitti.

Bandırmaspor’un Yeni Teknik Direktörü Belli Oldu

Bandirmasporun Yeni Teknik Direktoru Belli Oldu

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Bandırmaspor, 17. hafta mücadelesinde Adanaspor’a 3-2 mağlup olarak şok bir sonuçla karşılaştı. Maç sonrasında Teknik Direktör Taner Taşkın ile yollarını ayıran Bandırmaspor yönetimi, yeni teknik direktör arayışlarına hız verdi.

İşte Yeni İsim

Kulüpten yapılan resmi açıklamaya göre, Bandırmaspor yönetimi teknik direktörlük görevine Hüseyin Eroğlu’nu getirdi. Altınordu ile yaşadığı iki şampiyonluk ve bir play-off finali deneyimiyle adını duyuran, Yılport Samsunspor’u 11 yıl aradan sonra Süper Lig’e çıkaran deneyimli teknik direktör, Bandırmaspor’un yeni kaptanı olacak.

Resmi Açıklama Geldi

Bandırmaspor’un resmi açıklamasında, “Altınordu ile iki şampiyonluk, bir play-off finali heyecanı yaşayan, Yılport Samsunspor’u 11 yıl aradan sonra Süper Lig’e çıkaran, onlarca yıldız futbolcuyu Türk futboluna kazandıran Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu ile Süper Lig yolculuğuna başlıyoruz. 2024-2025 sezon sonuna kadar anlaştığımız değerli teknik direktörümüz ile yapacağımız imza töreninin detaylarını sizlerle daha sonra paylaşacağız” denildi.

Haber: Alper Çobanoğlu

Balıkesirspor Şehitler İçin Pilav Hayrı Düzenledi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu