İlçe Haberleri

Bandırma’yı Şiddetli Yağış ve Fırtına Vurdu!

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde gece saatlerinden itibaren etkili olan gök gürültülü yağış ve fırtına, günlük hayatı olumsuz etkiledi.

Bandırma’yı Şiddetli Yağış ve Fırtına Vurdu!

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde gece saatlerinden itibaren etkili olan gök gürültülü yağış ve fırtına, günlük hayatı olumsuz etkiledi. Yağış nedeniyle kent merkezindeki bazı rögarlar taşarken, sürücüler özellikle araç trafiğin yoğun olduğu Cumhuriyet Caddesi’nde zor anlar yaşadı.

Bandırma'Yı Şiddetli Yağış Ve Fırtına Vurdu!

Gökyüzünden gelen gürültülü yağış ve şiddetli rüzgar, hazırlıksız yakalananları sırılsıklam etti. Fırtına nedeniyle ağaç dalları kırılarak yollara düştü, bazı tabelalar zarar gördü. Kentteki vatandaşlar ve esnaf, ani şiddetlenen yağışa karşı tedbir almak için çaba harcadı. Fırtına ve yağışın etkisiyle oluşan su birikintileri nedeniyle yürüyüş yollarında ve kaldırımlarda zorluk yaşandı.

Bandırma'Yı Şiddetli Yağış Ve Fırtına Vurdu!

Meteoroloji ekipleri, vatandaşları ani sel, su baskını ve rüzgarın etkilerine karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı. Yağışın etkisinin sürdüğü Bandırma’da, belediye ekipleri ve itfaiye, olası olumsuz durumlara karşı önlemlerini almaya devam ediyor.

 

Haber Merkezi

Balıkesirli Çiftçilerin Hukuk Mücadelesi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu