Gündemİlçe Haberleri

Yücel Yılmaz Seçim Startını Verdi

Yücel Yılmaz, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak ikinci kez açıklandı. Memleketi Balıkesir'de coşkuyla karşılandı.

Yücel Yılmaz Seçim Startını Verdi

Yucel Yilmaz Secim Startini Verdi 1

Karşılama Büyük Heyecanla Gerçekleşti

Yağmura rağmen Balıkesirliler, Yücel Yılmaz’ı coşkuyla karşıladı. Sağanak yağışa aldırış etmeyen vatandaşlar, çalgı, halk oyunları ve karanfillerle Yücel Yılmaz’ı selamladı. Milli Kuvvetler Caddesi üzerinden Ali Hikmet Paşa Meydanı’nda kurulan stantta yapılan karşılama etkinliğiyle Yücel Yılmaz, seçim startını verdi.

Yucel Yilmaz Secim Startini Verdi 2

Seçim Startı Cumhur İttifakı İle Verildi

AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz, halka sesleniş programında Cumhur İttifakı ile birlikte seçim startını verdiklerini vurguladı. Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) Balıkesir teşkilatlarıyla birlikte şehri karış karış gezeceklerini belirtti.

Yucel Yilmaz Secim Startini Verdi 3

Yücel Yılmaz’ın Açıklamaları

Başkan Adayı Yücel Yılmaz, halka sesleniş programında yaptığı açıklamalarda, geçmişte şehre verdikleri hizmetlere vurgu yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tekrar görev vermesiyle birlikte, Balıkesir’i daha ileri taşıma sözü verdi. Ayrıca, Cumhur İttifakı’nın güçlü desteğine ve Milliyetçi Hareket Partisi ile işbirliğine vurgu yaptı.

Programa Katılımcılar

Programa, Yücel Yılmaz’ın eşi Mehtap Yılmaz da katıldı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Belgin Gökçe Uygur, AK Parti Balıkesir Milletvekilleri İsmail Ok, Mustafa Canbey, Ali Taylan Öztaylan, AK Parti Balıkesir İl Başkanı Mehmet Aydemir, il teşkilatı, kadın kolları, gençlik kolları ve birçok vatandaş da etkinlikte yer aldı.

Haber Merkezi

Balıkesir Yücel Yılmaz İçin Toplandı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu