Gündemİlçe Haberleri

Basa: ‘Kent Konseyciliğini Mürsel Sabancı İle Öğrendik’

İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğünce desteklenen STK Medya buluşması kapsamında şehir dışından gelen gazeteciler Balıkesir Kent Konseyini ziyaret etti.

Basa “Kent Konseyciliğini Mürsel Sabancı İle Öğrendik”

Basa Kent Konseyciligini Mursel Sabanci Ile Ogrendik 1
Basa: ‘Kent Konseyciliğini Mürsel Sabancı İle Öğrendik’

“Balıkesir’e Ne Zaman Gelsek Mahcup Ayrılıyoruz”

Türkiye Kent Konseyleri Birliği Dönem Başkanı iken biz Kent Konseyciliğini Mürsel Sabancı dan öğrendik. Emeği için teşekkür ediyoruz. Kent Konseyleri bir arada olamayacak yapıları da bir araya getiriyor ve örnek işler yapıyor. Balıkesir’e biz ne zaman gelsek mahcup oluyoruz. Bugün 7 Mart’ta Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile birlikte kurulmuş olan TİMBİR ‘de projeler üretelim diyerek yola koyulduk. Medya apayrı bir konu ve neler yapabilirizle başladığımız programlarımızda STK Medya buluşmalarına başladık. Trabzonda, Aydında ve bugünde Balıkesir’de bu programı gerçekleştiriyoruz. Geriye 4 ilimiz kalıyor. Türkiye Belediyeler Birliğine seçilen Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz Balıkesir için bir şans diyoruz ve kendisini tebrik ediyoruz.” dedi.

Basa Kent Konseyciligini Mursel Sabanci Ile Ogrendik 2
Basa: ‘Kent Konseyciliğini Mürsel Sabancı İle Öğrendik’

Koordinatör Nursel Süzener Kılıç Balıkesir’in Öz Hikayelerini Anlatan Ürünleri Gösterdi

Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen gazeteciler ve İnternet Medyası TİMBİR Yönetim Kurulu üyeleri Kent Konseyini ziyaret etti. Ziyarette, Balıkesir Kent Konseyi Genel Koordinatörü Nursel Süzener Kılıç,  Kent Konseyi binasında yer alan Balıkesir’in tarihi yöresel özlerini içeren çalışmaların hikayeleri anlatıldı.

780 Yatay 440 Dikey 1
Basa: ‘Kent Konseyciliğini Mürsel Sabancı İle Öğrendik’

Mürsel Sabancı  Kent Konseyinde Kurumsal Çalışmalara Dikkat Çekti

Balıkesir Kent Konseyi Başkanı Mürsel Sabancı, “Bereketinizle geldiniz. Çok kültürlülüğü doya doya yaşayabileceğiniz bir şehir.”dedi. Mürsel Sabancı, “ Bu Kent Konsey binası için Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’a teşekkür eden Kent Konseyi Başkan Sabancı, çok sayıda bileşeni olan Kent Konseyinin çalışmalarına ve yapısına değindi.

Türkiye’nin pekçok yerinde engelli meclisleri var biz burada engelsiz meclisi kurduk dedi. Ayrıca, burası Kuvayi Milliye Şehri dedik. Bu başlık altında Kuvayi Milliye çalışma grupları oluşturduk. Meclis ve çalışma grupları ile gönüllülük esaslı ve Balıkesirle dertlenenlerin buluştuğu bir yer oldu.” şeklinde konuştu. Sabancı ayrıca, “Sergiler burada yapılıyor. Ayrıca Sivil Toplum Kuruluşlarımız toplantılarını gerçekleştirebiliyor.        Yağlı Güreşler Birliğinin merkezide burada ve bir ofisimiz var. Türkiye’de yağlı güreşin nasıl kurumsallaşabileceği noktasında çalışmalar gerçekleştiriyoruz ve daha çok sayıda çalışmanın olduğu bir yer” ifadelerini kullandı.

Basa Kent Konseyciligini Mursel Sabanci Ile Ogrendik 3
Basa: ‘Kent Konseyciliğini Mürsel Sabancı İle Öğrendik’

Haber: Haber Merkezi

TİMBİR Başkan Vekili Rıfat Sait STK’lara Önerilerde Bulundu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu