İlçe HaberleriSiyaset

Başkan Akın ve Ertaş’tan İşbirliği Vurgusu

CHP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, yerel seçimler sonrası Edremit'i ziyaret etti. Parti ve belediye yetkilileriyle buluşarak halkın teveccühünü değerlendirdi.

Başkan Akın ve Ertaş’tan İşbirliği Vurgusu

Baskan Akin Ve Ertastan Isbirligi Vurgusu 1
Başkan Akın Ve Ertaş’Tan İşbirliği Vurgusu

CHP İlçe Başkanlığı ve Edremit Belediyesi Ziyareti

Başkan Akın, seçim sonrası Körfez ilçeleri ziyaretlerinin son ayağı olarak Edremit’e uğradı. İlk olarak CHP İlçe Başkanlığı’nı ve partililerle buluştu. Ardından, Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş’ı ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

Hizmet Sözü ve İş Birliği Vurgusu

Başkan Akın, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak ilçenin hak ettiği hizmeti alması için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Özellikle arıtma ve diğer önemli sorunları çözmek için çalışacaklarını söyledi. Sosyal demokrat belediyeciliği tüm Balıkesir’e yayacaklarını ifade etti.

Baskan Akin Ve Ertastan Isbirligi Vurgusu 2
Başkan Akın Ve Ertaş’Tan İşbirliği Vurgusu

Ertaş’ın Vurguları ve İşbirliği Mesajı

Edremit Belediye Başkanı Ertaş, ziyaret için teşekkür ederek, Akın’ın göreve gelmesiyle birlikte 5 yıl aradan sonra halkın teveccühüyle görevde olduklarını vurguladı. Halktan aldıkları sorumluluğun bilinciyle çalışacaklarını belirten Ertaş, genel seçimlere de önemli bir anahtar olacaklarını ifade etti.

Brifing ve İlçe Hizmetleri Değerlendirmesi

Akın, ziyaretin sonunda Büyükşehir Belediyesi Ek Hizmet Binası’nda brifing aldı. İlçe hizmetleri hakkında bilgi alarak çalışmaları değerlendirdi. Ziyaretine CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı ve CHP Edremit İlçe Başkanı Emin Yalçıntaş da eşlik etti.

Baskan Akin Ve Ertastan Isbirligi Vurgusu 3

Haber: Bülten

Edremit Belediye Başkanı Ertaş, İlk Nikahını Kıydı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu