Görüntülü HaberlerGündemİlçe Haberleri

Başkan Arslan Tuzcumarat Mahalle Evi’ni Hizmete Açtı

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, seçim döneminde verdiği sözü yerine getirerek Tuzcumurat Mahalle Evi'nin açılışını gerçekleştirdi.

Başkan Arslan Tuzcumarat Mahalle Evi’ni Hizmete Açtı

Baskan Arslan Tuzcumarat Mahalle Evini Hizmete Acti 1

Açılışa Yoğun İlgi

Edremit’in sosyal ve kültürel değerlerinden biri olan Tuzcumurat Mahallesi’nin ihtiyaçlarına cevap verecek olan bu evin açılışı, mahalle sakinlerinin ve kent halkının yoğun ilgisiyle gerçekleşti. Açılışta Edremit Belediye Başkanı Hasan Selman Arslan’ın konuşması gerçekleşti.  Başkan Arslan, açılış töreninde yaptığı konuşmada, “Mahallemizin sosyal hayatına katkıda bulunacak bu önemli eseri komşularımızın ve kentimizin hizmetine sunmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. Ardından halk oyunları ekibi dans gösterisi gerçekleştirdi. Halk oyunları gösterisi bitiminde Mahalle Evi’nin açılış kurdelesi kesildi. Ardından açılışa katılan vatandaşlar Başkan Selman eşliğinde Mahalle Evi’ni dolaştı. Açılış töreni bitiminde açılışa katılan vatandaşlara yemek ikram edildi.

Baskan Arslan Tuzcumarat Mahalle Evini Hizmete Acti 2

İlgili Makaleler

Tuzcumurat Mahalle Evi Projesi

Tuzcumurat Mahalle Evi, çeşitli alanlarda hizmet verecek ve mahallede düzenlenecek etkinliklere ev sahipliği yapacak. Sosyal etkileşimi artırmak, kültürel etkinliklere olanak sağlamak ve mahalle sakinlerini bir araya getirmek amacıyla tasarlanan bu proje, mahallelinin beklentilerine karşılık verecek.

Baskan Arslan Tuzcumarat Mahalle Evini Hizmete Acti 3

Haber Merkezi

Edremit Tuzcumurat Mahalle Evi Açılıyor

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu