Gündemİlçe Haberleri

Başkan Cankul ve Kaymakam Arslanargun Vatandaşlarla Buluştu

Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul ve İlçe Kaymakamı Harun Arslanargun, Yenice Mahalle Camii'nde düzenlenen Cuma namazına katılarak vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Cankul ve Kaymakam Arslanargun Vatandaşlarla Buluştu

Baskan Cankul Ve Kaymakam Arslanargun Vatandaslarla Bulustu 1

Namaz Çıkışı Vatandaşlarla Sohbet Ettiler

Cuma namazı sonrasında gerçekleşen buluşmada, İsmail Cankul ve Harun Arslanargun, Yenice Mahalle Camii’nin içerisinde cemaatle birlikte dualarını gerçekleştirdi. Camii çıkışında ise mahalle sakinleriyle sohbet eden Başkan Cankul ve Kaymakam Arslanargun, vatandaşların taleplerini dinleyip sorunlarına çözüm bulma noktasında bir kez daha samimi bir diyalog kurdu.

Baskan Cankul Ve Kaymakam Arslanargun Vatandaslarla Bulustu 2

“Amacımız, birlik ve beraberlik içinde ilçemizi daha yaşanabilir bir yer haline getirmek”

Başkan Cankul, yaptığı açıklamada, “Her Cuma namazı sonrasında camilerimizde hemşehrilerimizle buluşuyor, onların taleplerini dinliyoruz. Amacımız, birlik ve beraberlik içinde ilçemizi daha yaşanabilir bir yer haline getirmek. Hemşehrilerimizle bir araya gelerek sorunları doğrudan yerinde tespit etmek, çözüm odaklı çalışmalarımızı daha da güçlendirmemize olanak tanıyor” dedi.

Baskan Cankul Ve Kaymakam Arslanargun Vatandaslarla Bulustu 3

“Birlikte çalışmaya devam edeceğiz”

İlçe Kaymakamı Harun Arslanargun’da, “Cuma namazları, hem ibadet hem de toplumumuzla bir araya gelme fırsatı sunuyor. Bugün de Yenice Mahalle Camii’nde hem dualarımızı ettik hem de vatandaşlarımızla hasbihal ettik. İlçemizin daha güzel yarınlara ulaşabilmesi için birlikte çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Haber: Bülten

Başkan Cankul Kaza Yerine Koştu: 1 Ölü 7 Yaralı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu