Gündemİlçe HaberleriSiyaset

Başkan Cengiz Gönüllere Dokunuyor

Başkan Cengiz Gönüllere Dokunuyor

Başkanlığı süresince yürüttüğü başarılı çalışmalar ile İvrindi’yi şaha kaldıran Başkan Yusuf Cengiz ilçede “Sıkmadık el, selam vermedik vatandaşımız kalmayacak” dedi.

Her mahalleye dokunan çalışmaları ile göze çarpan Belediye Başkanı Yusuf Cengiz ziyaret yaptığı her mahallede gönül köprülerini sağlamlaştırıyor.

Başkan Cengiz Gönüllere Dokunuyor

HALKIMIZIN BİZLERE GÜVENİ TAM
Ziyaret yaptığımız her yerde bizlere duyulan güveni hissediyoruz diyen Cengiz “ Bu zamana kadar vatandaşlarımızın yanında olmaya gayret ettik. Cemiyetlerinde sevincine, yitirdiklerinde üzüntülere ortak olduk. Bizler her zaman vatandaşlarımız ile hemhal olduk, selamlaştık, çay eşliğinde hasbıhal ettik.

Başkan Cengiz Gönüllere Dokunuyor

Bizler el birliği ile ilçemizi daha da yaşanılabilir kılacağımıza, hak ettiği hizmetlere kavuşturacağımıza ve lokasyon anlamında adından söz ettiren bir ilçe haline getireceğimize inanıyoruz. Halkımız da yaptığımız hizmetleri görüp bizlere olan inancını ve bağlılığını koruyorlar sağolsunlar. Vatandaşlarımızdan aldığımız güç ile ilçemize hizmet etme aşkımızı ilk günkü gibi taze tutuyoruz. İlçemizi hak ettiği noktaya birlikte getirecek, ilçemizi el birliği ile yukarılara taşıyacağız.

Başkan Cengiz Gönüllere Dokunuyor

BİZ YAPTIK YİNE BİZ YAPACAĞIZ
2019 yılından bu zamana ilçemizde her alanda başarılı çalışmalara imza attık diyen başarılı Başkan Yusuf Cengiz “İlçemizin kalkınması ve refah seviyesinin artması için altyapıdan doğalgaza, üstyapıdan sanayileşmeye, sosyal projelerden kültürel etkinliklere sayısız projelere imza atıp, başarılarla dolu bir dönemi geride bıraktık.

Başkan Cengiz Gönüllere Dokunuyor

Hemşehrilerimizin de dediği gibi yapılması hayal olan bir çok şeyi gerçeğe dönüştürdük. Bu süreci vatandaşlarımızdan aldığımız güç ve bizlere olan inancı ile başardık. Merkez de dahil her kırsal mahallemizin sorunları ile bizzat ilgilenip çözme gayretinde olduk. Eksiklerin giderilmesi konusunda ortak akıl ile hareket edip, hizmet belediyeciliğini şehrimizin her köşesine yaydık. Eser siyaseti ile gönül belediyeciliği siyasetini aynı anda yürütüp her zaman insan odaklı çalışmalara öncülük verdik. Kısacası bu zamana kadar biz yaptık hemşehrimizin inancı ve güveni ile yine biz yapacağız.” Bülten

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu