Gündemİlçe HaberleriSiyaset

Başkan Deveciler Pazar Esnafıyla Buluştu ve Yenilikçi Projelerini Tanıttı

Değişen ve Gelişen Burhaniye İçin

Başkan Deveciler Pazar Esnafıyla Buluştu ve Yenilikçi Projelerini Tanıttı

Değişen ve Gelişen Burhaniye İçin

Burhaniye Belediye Başkanı ve CHP Burhaniye Belediye Başkan Adayı Ali Kemal Deveciler, Pazartesi Pazarı’nda esnafla bir araya geldi. Deveciler, CHP Burhaniye Belediye Meclis Üyesi Adayları ile birlikte esnafı ziyaret ederek, “Değişen ve Gelişen Burhaniye” vizyonuyla yola çıktıklarını belirtti.

Baskan Deveciler Pazar Esnafiyla Bulustu Ve Yenilikci Projelerini Tanitti 1

Başkan Deveciler, buluşmada projelerini anlatarak, ortak akıl ve katılımcı yönetim anlayışının önemine vurgu yaptı. Planlanan projelerin Burhaniyelilerin ihtiyaçlarına cevap vereceğini ifade eden Deveciler, özellikle pazar yerleriyle ilgili yenilikçi projelerini paylaştı.

Baskan Deveciler Pazar Esnafiyla Bulustu Ve Yenilikci Projelerini Tanitti 2

Eski garaj alanında modern bir pazar yerinin hayata geçirilmesi planının yanı sıra, Bahçelievler Mahallesi’ndeki mevcut pazar yerinin yeniden yapılarak daha kullanışlı hale getirilmesi öngörülüyor. Deveciler, 600 araçlık otopark kapasitesine sahip 34.000 m²’lik bir merkez kapalı pazar yerinin inşa edileceğini ve halkın hizmetine sunulacağını belirtti.

Baskan Deveciler Pazar Esnafiyla Bulustu Ve Yenilikci Projelerini Tanitti 3

Yaptığı hizmet ve projelerle hemşehrilerini memnun eden Başkan Deveciler, “Değişen ve Gelişen Burhaniye” vizyonu altında hayata geçirecekleri heyecan verici projelerin Burhaniyelilere nefes olacağını vurguladı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Bigadiç’te Halka Seslendi

Bülten

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu