Gündemİlçe Haberleri

Başkan Ergin Mustafa Fehmi Kubilay’ın Anma Törenine Katıldı

Başkan Ergin CHP İl Başkanı Erden Köybaşı ve Ayvalık CHP İlçe Başkanı Hüseyin Şalmanlı Şehit Asteğmen Mustafa Fehmi Kubilay'ın anma törenine katıldı.

Başkan Ergin Mustafa Fehmi Kubilay’ın Anma Törenine Katıldı

Baskan Ergin Mustafa Fehmi Kubilayin Anma Torenine Katildi 1

İzmir’in Menemen İlçesi’nde 93 yıl önce Şehit olan Asteğmen Mustafa Fehmi Kubilay’ın anma törenine, Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, CHP İl Başkanı Erden Köybaşı ve Ayvalık CHP İlçe Başkanı Hüseyin Şalmanlı bir araya geldi.

Baskan Ergin Mustafa Fehmi Kubilayin Anma Torenine Katildi 2

Genel Başkan Özel’de Katıldı

Genel Başkan Özgür Özel’in de katılımıyla gerçekleşen anma töreninde Başkan Ergin, İl Başkanı Erden Köybaşı ve İlçe Başkanı Hüseyin Şalmanlı ile birlikte Şehit Asteğmen Mustafa Fehmi Kubilay’ın hatırasını yaşatmak adına düzenlenen yürüyüşe katıldı.

Baskan Ergin Mustafa Fehmi Kubilayin Anma Torenine Katildi 3

“Bizler Kubilay’ı hiçbir zaman unutmadık”

Başkan Ergin, yürüyüşle ilgili olarak sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Başkan Ergin paylaşımında, “Komşu ilimiz İzmir’in Menemen İlçesinde 93 yıl önce gericiler tarafından katledilen Devrim Şehidimiz Asteğmen Mustafa Fehmi Kubilay’ın anma törenini Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in katılımlarıyla gerçekleştirdik. İl Başkanımız, İlçe Başkanımız ve örgütümüz ile birlikte anma yürüyüşüne katıldık. Cumhuriyete, aydınlığa, Atatürk devrimlerine inanan bizler Kubilay’ı hiçbir zaman unutmadık, unutturmayacağız!” ifadelerini kullandı.

Haber: Alper Çobanoğlu

Başkan Ergin’den Kadın Üreticilere Yılbaşı Hediyesi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu