GündemÇocukçaİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Başkan Ergin’den Öğrencilere Oyun Bileti

Başkan Ergin’den Öğrencilere Oyun Bileti Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, 59. Kütüphane Haftasını kutladı. Gençlik ve Çocuk Kütüphanesi’ni ziyaret etti.

 

Gençlere Oyun Bileti Hediye Etti

Başkan Mesut Ergin, kütüphane buluşmasında gençlere belediye tiyatrosundan yüz adet oyun bileti hediye etti. Başkan Mesut Ergin; “Eğitimin, bilimin, sanatın temeli de kitaba dayanır. Bilim, kültür, sanat, edebiyat ve tarih gibi alanlarda bir milletin hafızasını oluşturan kütüphaneler, geçmişi geleceğe taşıyan en önemli yapılardır. Ayvalık Belediyesi olarak eğitime oldukça önem veriyoruz ”dedi.

 

Belediye’den Kütüphane Hizmeti

Ergin “Bunu yalnızca okullara ve öğrencilere destek ile değil kentin farklı noktalarında, Altınova Aybegem kursu içerisinde oluşturduğumuz kütüphaneden, Hamdibey Mahalleevi’ne kadar her mahallede, her noktada sürdürmeye çalışıyoruz. Ayrıca Cunda (Alibey) Adası Bekir Coşkun Kütüphanesi, Feyza Hepçilingirler Kütüphanesi ve Çağdaş Yaşam Türkel Minibaş Gençlik ve Çocuk Kütüphanesi gibi belediyemiz bünyesinde eşsiz hazinelere de sahibiz. Herkesi buralardan yararlanmaya bekliyoruz, okuma sevgimizin hiç eksilmemesi dileğimle Kütüphane Haftası kutlu olsun.” dedi.

Haber: Serap Acar

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu