Gündemİlçe Haberleri

Başkan Gaga’dan 3 Eylül Pozu 

Balıkesir ilinin Balya ilçesinde, Kurtuluşun ve kuruluşun 101. yılına özel bir şenlik düzenlenecek. Balıkesir’in Balya ilçesinde düzenlenecek etkinlikler 3 Eylül’de başlayacak.

 

Başkan Gaga’dan 3 Eylül Pozu … Kurtuluş etkinlikleri öncesinde hazırlıkların yapıldığını vurgulayan Başkan Gaga, ‘’ İlçemizin düşman işgalinden kurtuluşunun 101. Yıl dönümü kutlama programı kapsamında Trap atışı yarışları 3 Eylül Pazar günü olacak. Ayrıca, saat: 11:00 ‘da gerçekleşecek. Trap atışı yarışlarına tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz. Yarışmalar Toki Alanında gerçekleşecektir’’ dedi.

Başkan Gaga’dan 3 Eylül Pozu 

Trap At Yarışına İlişkin;

Trap’ın kelime anlamı ‘tuzak’ tır. Dünyada yaygın olarak yapılmakta olan bu branş ülkemizde de sevilerek yapılmaktadır. Önceleri çok basit poligon düzenekleri mevcuttu. Bu düzenekleri tek yöne uçan plaklara olan atışlar yıllar geçtikçe gelişti. Devamında, bu günkü “Olimpik Trap” formuna ulaştı.

Başkan Gaga’dan 3 Eylül Pozu 

Trap Tüfeği İle Av Yapılır Mı?

Son olarak Skeet ve Trap sporunda 12 Kalibre tüfekler kullanılır. Bu tür tüfekler avda kullanılabilir. Ancak bir zorunluluk olursa bu denenebilir. Öncelikle av için luzumsuz derecede ağır tüfeklerdir.

Trap ve Skeet Ne Demek?

Farklı açı ve yüksekliklerden yarışmacıların önlerinden geçen veya kendilerine doğru gelen havadaki hedefleri vurmaya dayalı av tüfeği atış sporu.

Başkan Gaga’dan 3 Eylül Pozu 

Türkiye Trap Şampiyonu Kim?

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu tarafından Mersin’de düzenlenen Trap Atışları Şampiyonası’nda Aydın’ın Köşk ilçesinden Ege Çapar Türkiye birincisi oldu.

Tabanca Kaç Metre Uzağa Gider?

Silah atış becerisinin ölçüldüğü uygulamalı atış sınavı, yazılı sınavlardan sonra gerçekleşir. Uygulamalı atış sınavı, 5 adet 9 mm. fişekle 15 metre mesafeden olan tabanca atışları ile değerlendirme olur.

Double Trap Nedir?

SP-512 Double Trap, asit gravür ve lazer markalama çelik sandığı; yüksek dayanımlı ceviz malzemeden imal edilen dip ve el kundağıyla hem estetik hem teknik açıdan dikkat çekici bir süperpoze tüfek. Körüklü omuzluğu sayesinde darbe ve şoku en aza indiren SP-512 Double Trap, rahat ve yumuşak bir kullanımı oluyor.

TOKİ Nedir Ne İş Yapar?

Toplu Konut İdaresinin 2985 sayılı Kanunla tanımlanan/belirlenmiş görevleri şunlardır. Yurt içi ve yurt dışında doğrudan veya iştirakleri aracılığıyla proje geliştirmek. Konut, altyapı ve sosyal donatı uygulamaları yapmak veya yaptırmak.

..Başkan Gaga’dan 3 Eylül Pozu …

Haber: Muhammed Can Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu