Gündemİlçe Haberleri

Başkan Günay Kantarı Faaliyete Açtı

Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney, "Belediye Burada" Projesi ile Karapürçek Mahallesi'nde kantar açılışını gerçekleştirdi.

Başkan Günay Kantarı Faaliyete Açtı

 

Baskan Gunay Kantari Faaliyete Acti 1

Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney, “Belediye Burada” projesi çerçevesinde Karapürçek Mahallesi’nde önemli bir etkinliğe imza attı. Başkan Güney, mahalle sakinleriyle bir araya gelerek kantar açılışını gerçekleştirdi ve projenin başarısını kutladı.

Baskan Gunay Kantari Faaliyete Acti 3

Mahalle Sakinleriyle Buluştu

Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney, “Belediye Burada” projesi kapsamında Karapürçek Mahallesi’nde düzenlenen etkinlikte mahalle sakinleriyle buluştu. Projeyi başlattığı günden bu yana Susurluk’un dört bir yanına hizmet götürmeyi amaçlayan Başkan Güney, Karapürçek Mahallesi’nde de bu hedef doğrultusunda önemli bir adım attı.

Baskan Gunay Kantari Faaliyete Acti 2

“Susurluk’umuzun her yerine hizmet getirdik”

Etkinlikte konuşan Başkan Güney, “Bugün BelediyeBurada projemiz ile Karapürçek mahallemizi ziyaret ederek kantar açılışımızı gerçekleştirdik. İmkanlarımız ve planlarımız doğrultusunda Susurluk’umuzun her yerine hizmet getirdik. Ancak bugün bütün Belediye Burada Karapürçek Mahallemizde komşularımızla buluşmaya, varsa eksiklerimizi tamamlamaya gittik. Milletimizle bir ve beraber inşallah hep bir arada olacağız.” dedi

İlginizi çekebilir ; Susurluk’ta Arıcılık Eğitimi

Haber Elif Şahin

Başkan Günay Kantarı Faaliyete Açtı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu