Gündemİlçe Haberleri

Başkan Uçar’dan Engelli Bireyler İçin Adaylara Çağrı

Bandırma Engelli ve Engelli Aileleri Derneği Başkanı Hüseyin Uçar, yaklaşan yerel seçimler öncesi aday ve aday adaylarının engelli bireylere yönelik projelerindeki eksikliği gündeme taşıdı. Uçar, adaylara seslenerek, "Engelli bireylerle ilgili tek bir cümle ve proje dahi duymadık" diyerek serzenişte bulundu.

Başkan Uçar’dan Engelli Bireyler İçin Adaylara Çağrı

Baskan Ucardan Engelli Bireyler Icin Adaylara Cagri 1
Başkan Uçar’Dan Engelli Bireyler İçin Adaylara Çağrı

Projelerde Engelliler Unutulmamalı

Uçar, engelli bireylerin yaşamlarını kolaylaştırmak ve ihtiyaçlarını karşılamak adına herhangi bir projenin ortaya konulmadığını dile getirdi. Belediyelerin asli görevlerinden birisinin şehirde yaşayan insanların hayatlarını kolaylaştırmak ve sosyal projeler geliştirmek olduğunu vurgulayan Uçar, “Önümüzde yerel seçimler var. Adaylar yol yapacağız, park yağacağız, çöp toplayacağız, su getireceğiz gibi aslında belediyelerin asli görevleri olan işleri proje olarak sunuyorlar ama belediye başkanlarının en önemli görevlerinden birisi şehirde yaşayan insanların hayatlarını kolaylaştırmak ve sosyal projeler geliştirmektir” dedi.

Adaylar Engelli Projelerine Odaklanmalı

Uçar, aday belirleme sürecinin tamamlanmasıyla birlikte adayların engelli bireylerle ilgili olarak en güzel projelerini görmek istediklerini ifade etti. “Bugüne dek belediye başkan aday adaylarının ağzından engelli bireylerle ilgili tek bir cümle ve proje dahi duymadık” diyen Uçar, adayların engelli bireylerin yaşamlarını kolaylaştıracak projelere odaklanmaları gerektiğini belirtti.

Engelli Oy Potansiyeli Değerlendirilmeli

Uçar, engelli ve engelli ailelerinin sandığa gittiklerinde kendilerine en çok değer veren adaya oy vereceklerini belirterek, “Bizi önemseyeni biz de önemseriz” dedi. Adayların engelli bireylerin yaşam kalitesini artıracak projelerle kendilerini göstermeleri gerektiğini vurgulayan Uçar, seçim sürecinde engelli bireylerin de dikkate alınması gerektiğini hatırlattı.

Haber: İHA

Başkan Adayı Aysel: ‘Ben sadece yapabileceklerimin sözünü veririm’

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu