İlçe HaberleriGündem

BAŞKAN YAVAŞ, VATANDAŞLARIN İÇİNİ ISITTI

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde her fırsatta vatandaşlar ile buluşan çalışkan Belediye Başkanı Ekrem Yavaş bu kez de çorba kazanının başına geçerek Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Sındırgı Belediyesi işbirliği ile düzenlenen programda vatandaşlara çorba ikramında bulundu.

 

Sabah namazını Ebubekir Camiinde eda eden başkan Yavaş, bölgenin en büyük kapalı Pazar yeri niteliğinde olan, özellikle doğal ürünlerin ve A’dan Z’ye her şeyin yer aldığı Sındırgı Kapalı Pazar Yerinde Pazar yeri esnafı ile namaz sonrasında bir araya geldi. AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Atla ile birlikte, sergi açan esnafları tek tek ziyaret eden başkan Yavaş hayırlı işler, bereketli kazançlar dileğinde bulundu.

 

PAZAR YERİ ESNAFLARI DUALAR EŞLİĞİNDE SERGİ AÇIYOR

Her Cumartesi kurulan Kapalı Pazar yerinde Pazar yeri esnafları sergilerini dualar eşliğinde açıyor. Sındırgı Belediyesi Zabıta ekiplerince Pazar yerine gelen esnaf hem denetleniyor, hem de sorunsuz bir şekilde sergilerin oluşturulması sağlanıyor. Bu sayede hem esnaf hem de vatandaşlar mağdur edilmiyor. Sındırgı Belediyesi tarafından gelenek haline getirilen uygulamadan esnaflar da vatandaşlar da memnun.

 

SOĞUK KIŞ GÜNÜNDE SICAK ÇORBA İKRAMI

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Sındırgı Belediyesi işbirliği ile Sındırgı Kapalı Pazar Yerinde vatandaşlara çorba ikramında bulunuldu. Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş çorba kazanının başına geçerek kendi elleri ile vatandaşlara çorba ikram etti. Pazar yeri esnaflarının sergilerinden ayrılmasının zor olacağı düşünülerek çorbalar Sındırgı Belediyesi personeli tarafından sergilere kadar dağıtıldı. Başkan Yavaş’a program boyunca AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Atla, Kadın Kolları Başkanı Nagehan Eroğlu, başkan yardımcısı Halil Aldemir, meclis üyeleri, Büyükşehir ve Sındırgı belediyesi personeli eşlik etti.

Pazar Yeri esnafı ile buluşan başkan Yavaş şu sözleri kaydetti. “ Sındırgı’nın haftalık Pazar günü olan cumartesi günündeyiz ve 11.000 metrekare kapalı alanda bugün ayrı bir etkinliğimiz olan Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte vatandaşımıza çorba ikramımız var. İkram öncesinde ilçe Başkanımla sabah namazında cami cemaatimiz ile buluştuk. Ardından Pazar yerinde sergi açan esnaflarımızı ziyaret ederek hayırlı işler diledik. Dualar eşliğinde esnaflarımız sergilerini açtı. Bizlerde ilçe başkanım, kadın kolları başkanım, başkan yardımcım, meclis üyelerim ve belediye personelimiz ile birlikte kendi ellerimizle vatandaşlarımıza çorba ikramında bulunduk. Soğuk kış gününde emek sarf eden esnafımızın ve vatandaşlarımızın içini bir nebze olsun ısıtmaya çalıştık. Muhabbetimizin sıcaklığında esnaf ve vatandaşlarımız ile bir araya geldik. Allah kabul etsin. Destek veren Büyükşehir Belediyemize de teşekkür ediyorum.”

Uygulamadan memnun kalan esnaf ve vatandaşlar Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu ve Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş’a teşekkürlerini iletti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu