GündemSiyaset

Başkan Yılmaz ‘Anahtarı elinizde’

Naipli ve Bakacak mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelerek Cumhurbaşkanlığı Sistemi’ni anlatan ve ‘Evet’ için destek isteyen Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, “İnşallah 16 Nisan’da, gençlerimizin de söz sahibi olduğu güçlü bir sistem için, gelecek için evet diyeceğiz” dedi.

 

 

Naipli ve Bakacak mahallelerinde kahvehanede vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Yılmaz, 16 Nisan’da halk oylamasına sunulacak olan Yeni Anayasayı ve Cumhurbaşkanlığı Sistemi’ni anlattı, soruları yanıtladı. Ak Parti İl Başkanı Hasan Demiraslan ve teşkilat mensuplarının da katıldığı ziyaretlerde konuşan Başkan Yılmaz, 16 Nisan’ın Yeni Türkiye’nin yükselişi için bir milat olacağını vurgulayarak, “Güçlü Türkiye’nin anahtarı sizlerin elinde” dedi.

 

‘GENÇLERİN ÖNÜ AÇILIYOR’

Yeni Anayasa’nın gençlerin de önünü açacağına vurgu yapan Yılmaz, “Bizler, gençlerin bu memleket için dertlenip proje üretmelerini istiyoruz.’ dedi. Belediyenin haberine göre Yılmaz, Büyük Türkiye’nin, Güçlü Türkiye’nin 15 Temmuz’da tarih yazan gençlerimize her zamankinden çok ihtiyacı var. 2023, 2053 ve 2071’in Türkiye’si için gençlerimizle birlikte çalışmak, onların enerjilerinden faydalanmak zorundayız. İnşallah 16 Nisan’da, gençlerimizin de söz sahibi olduğu güçlü bir sistem için, gelecek için evet diyeceğiz” açıklamasında bulundu.

 

 

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu