Gündemİlçe Haberleri

Başkan Yılmaz ve Başkan Aydemir Dursunbey’de

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve AK Parti İl Başkanı Mehmet Aydemir, Dursunbey'i ziyaret ederek ilçede devam eden çalışmaları inceledi. Ziyarete Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan da eşlik etti.

Başkan Yılmaz ve Başkan Aydemir Dursunbey’de

Baskan Yilmaz Ve Baskan Aydemir Dursunbeyde 1

Yeni Toki Projesini İncelediler

Başkan Yılmaz, Başkan Aydemir ve Başkan Bahçavan, Dursunbey’deki Kuva-yi Milliye Mahallesi’nde bulunan Yeni Toki projesini yerinde inceledi. Vatandaşlarla samimi bir sohbet gerçekleştiren yetkililer, projenin ilerleme durumu hakkında bilgi aldılar.
Baskan Yilmaz Ve Baskan Aydemir Dursunbeyde 2

Ödül Törenine Katıldılar

Ardından heyet, Çamlık DGM’de düzenlenen Oryantring Balıkesir 1. Kademe U14 İl Birinciliği Ödül Törenine katıldı. Sporcuların başarılarını kutlayan yetkililer, gençlerle bir araya gelerek sportif başarılarından dolayı tebrik ettiler.

Baskan Yilmaz Ve Baskan Aydemir Dursunbeyde 3

Kütüphanede Öğrencilerle Bir Araya Geldiler

Tören sonrasında Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Mehmet Aydemir ve Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, Dursunbey Ahmet Kot Kütüphanesi’nde öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilerle keyifli bir sohbet gerçekleştiren heyet, gençlerin eğitim ve kültürel gelişimine yönelik projeleri değerlendirdi.

Haber Merkezi

Dursunbey’de Bazı Caddeler Trafiğe Kapatıldı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu