YaşamEtkinlikGündem

BAÜN Perspektifinden Okuma Alışkanlığı

Balıkesir Üniversitesi tarafından düzenlenen "Balıkesir’de Okuma Kültürü ve Kütüphaneler" paneli, akademik ve idari personelin yanı sıra öğrencilerin de katılımıyla gerçekleşti.

BAÜN Perspektifinden Okuma Alışkanlığı

Balıkesir Üniversitesi tarafından düzenlenen “Balıkesir’de Okuma Kültürü ve Kütüphaneler” paneli, akademik ve idari personelin yanı sıra öğrencilerin de katılımıyla gerçekleşti. BAÜN Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Malazgirt Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinlikte çeşitli konuşmacılar yer aldı.

Fen-Edebiyat Fakültesi’nden Doç. Dr. Serap Sunay, 19. Yüzyıl Osmanlı Saray Çevresinde Kitap Kültürü üzerine konuşurken, İvrindi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’ndan Doç. Dr. Okan Koç, Sürdürülebilir Kütüphaneler ve Okuma Kültürü hakkında bilgi verdi.

İzmir Türk Kütüphaneciler Derneği Başkanı Hatice Gümüş ise Sürdürülebilir Kütüphaneler ve TKD konusunu ele aldı. Ayrıca, Balıkesir İl Halk Kütüphanesi Müdürü Orhan Oncak ve Balıkesir İl Halk Kütüphanesi Tarihi ve İdealonline veritabanı sorumlusu Burak Savaş Sarıçoban da Yapay Zeka ve Kütüphaneler başlıklı konuşmalarını gerçekleştirdi.

Haber: Bülten

Balıkesirli Öğrenciler Kitap Dünyasında Yolculuğa Çıktı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu