GündemSiyasetTürkiye Gündemi

’BAY KEMALİN SOFRASINDA İLKE YOK HIRS ÇOK ’’

’BAY KEMALİN SOFRASINDA İLKE YOK HIRS ÇOK ’’

 

‘’Şahsi Hırslar Türkiye’ye Tercih Edildi’’

Balıkesir AK Parti Milletvekili Yavuz Subaşı 6’lı masa ile ilgili bir basın açıklaması yaptı.

İşte AK Parti Milletvekili Subaşı’nın açıklamasından alt başlıklar;

 

‘’Masa Ortaklarının Derdi Vatan Değil’’

‘’Cumhurbaşkanlığı seçimlerine sayılı günler kala Millet(siz) İttifak bir ileri-bir geri amaçsız ve ilkesiz toplanıp dağılıyorlar. Geçen hafta bir dağıldılar, pir dağıldılar. 6+1 olarak haftaya başlayan masa, Meral Akşener’in masadan kalkması ile haftayı 5+1 kapadı. İki günde ne olduysa oldu ve yeni haftaya 6+1+2 formülü ile başladılar. Masa ortaklarının derdi, Vatan değil. Masa ortaklarının derdi, Bayrak değil. Masa ortaklarının derdi, Türkiye değil. Masa ortaklarının tek amacı, tek mücadelesi koltuk kapma savaşıymış’’.

 

‘’Şahsi Hırslar Türkiye’ye Tercih Edildi’’

‘’Yaptıkları kavga Koltuk Kapma Meydan Savaşı’ymış. Biz buna benzer kavgayı, savaşı, 1980 öncesi İstanbul Güneş Motel olayında görmüştük. Yapılan Koltuk Kapma Meydan Savaşı şunu göstermiştir ki, masa bileşenlerinin tek birleştikleri nokta Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığıdır.Recep Tayyip Erdoğan’ı yenebilmek için bunlar, değil Amerika ile, İngiltere ile, değil herhangi bir ülke ile, şeytanla bile işbirliği yapabilirler. Çünkü 6+1+2 masa ortaklarının şahsi hırsları Türkiye’ye tercih edilmiştir’’.

Bay Kemalin Sofrası

‘Bu masa, çeşitli entrikaların döndüğü, kirli pazarlıkların yapıldığı, ilkesiz duruşların sergilendiği bir masa haline gelmiştir. Bu masa asla Halil İbrahim Sofrası değildir, olamaz da… Neden olamaz? Halil İbrahim Sofrası’nda bereket olur, tevazu olur, samimiyet olur. Bay Kemal’in sofrasında ilke yok, hırs çok, entrika ve pazarlık desen sayılamayacak kadar çok. Onun için bu sofra, Halil İbrahim Sofrası olamaz. Olsa olsa, Kurtlar Sofrası olur. Bunlar aynı dili konuşsalar bile, aynı duyguları paylaşmaktan acizler. Bunlar, birbirlerinin sırdaşı, yoldaşı değil, birbirlerinin kurdu olmuşlar’’.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu